AcasăSOCIALBărbat împușcat de poliție în urma unei urmăriri ca în filme. Precizările...

Bărbat împușcat de poliție în urma unei urmăriri ca în filme. Precizările IPJ – VIDEO ȘOCANT

Bărbat împușcat de poliție în urma unei urmăriri ca în filme (foto: b1.ro)

Polițiștii din Botoșani au intrat în alertă, joi, și au pornit pe urmele unui șofer suspectat că ar fi urcat băut la volan.

A fost o urmărire mai ceva ca în filmele de acțiune. S-a aflat că oamenii legii au făcut uz de armă -și că s-a tras în plan vertical, dar și spre roțile mașinii – și că șoferul a fost rănit grav.

Mașina condusă de bărbatul pe urmele căreia au pornit mai multe echipaje de poliție – despre care presa locală susține că ar fi avut plăcuțe de înmatriculare străine – s-a oprit la un moment dat într-un șanț de pe marginea drumului. La fața locului au intervenit cadrele medicale, care au aplicat conducătorului auto manevre de resuscitare.

În cazul de față se vor face verificări cu privire la respectarea procedurilor cu privire la uzul de armă.

Comunicatul IPJ Botoșani despre acest caz sună astfel:

La data de 17 decembrie a.c., un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora şi există posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier.

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de pe marginea drumului. Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”.

Atenție, urmează imagini șocante!

author avatar
Andrei Coman
464 afisari

4 COMENTARII

  1. & Sunteți de părere că poliția ține cu rușii și nu cu UE și vrea să influențeze negocierile liberalilor pentru formarea guvernului, ? Remarcați și câți polițiști au contribuit la împușcarea unui șofer ce nu a oprit la solicitarea polițiștilor și mai cer și bani la salarii și mai mulți angajați, ? Articolul zice că au tras în pan vertical și în pneuri șoferul aflându-se probabil în locațiile unde scrie autorul articolului că s-a tras, ?

  2. & Poliția de la Botoșani, Flămânzi, ? Un fel de „vânătoare în haită” , ? „Vânatul”, un șofer care nu a oprit când au solicitat polițiștii, cam rar, ce era poziționat undeva în aer sau la pneurile mașinii și a fost rănit când polițiștii au tras în aer și la pneuri, ?

  3. s-a tras la roti ?
    soferul a fost impuscat? sa fi stat in cabina nu pe roti ……ha!ha!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger