AcasăSOCIALUn bărbat s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental!

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental!

hotelHotelurile de lux din România, îngenunchiate de criza energetică. Din cauza facturilor uriașe, proprietarii le scot la vânzare

Tragedie în Capitală! Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit mort lângă Hotelul Intercontinental. Acesta s-a aruncat în gol de la etajul 20, luni dimineață.

UPDATE 10.50. Bărbatul care s-a aruncat de la etajul 20 al Hotelului Intercontinental este din Caransebeș. Acesta a lăsat în urmă câteva indicii de sinucidere. Este vorba despre niște înregistrări audio în care lasă de înțeles că avea o orientare sexuală diferită și un bilet de adio, în care scria că din cauza asta nu este înțeles de societate. În camera în care era cazat, anchetatorii au găsit un telefon mobil şi o sticlă de băuturi alcoolice.

Poliția Capitalei a anunțat că luni dimineață, prin apel la 112, a fost sesizat faptul că lângă un hotel din sectorul 1 se află cadavrul unui bărbat:

„În această dimineață, prin apel 112, a fost sesizat faptul că în zona adiacentă unei unități hoteliere din sectorul 1 se află decedat un bărbat, posibil precipitat de la mare înălțime”.

S-a deschis dosar de moarte suspectă

Deocamdată nu se ştie cauza acestei tragedii. Dar indiciile arată că s-ar fi ucis. Din primele informații, el era cazat la unitatea hotelieră.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Se caută un eventual bilet de adio în care tânărul să fi vorbit despre motivele care l-au împins să facă un asemenea gest. Va fi deschis un dosar de moarte suspectă. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei.

author avatar
Andreea Vlad