AcasăSOCIALBărbat din Capitală dat dispărut după ce barca în care se afla...

Bărbat din Capitală dat dispărut după ce barca în care se afla s-a scufundat în Dunăre

Bărbatul e dat dispărut (foto: arhivă)

Autoritățile tulcene au intrat în alertă, după ce au fost anunțate că o ambarcațiune în care se aflau doi bărbați s-a scufundat pe canalul Sulina. Unul dintre aceștia este dat dispărut.

Conform tulceanoastra.ro, care citează datele transmise în acest caz de către reprezentanții IPJ Tulcea, ”unul dintre ocupanți ar fi ajuns la mal, iar cealalt, un bărbat de 47 de ani, din București, a dispărut în apele fluviului Dunărea. Bărbatul a fost căutat in zona producerii evenimentului, fără a fi găsit”.

La operațiune participă nu doar salvatorii de la ISU Tulcea, ci și cadre de la Poliția Transporturi, Autoritatea Navală Română și Garda de Coastă.

Din primele informații prezentate de presa locală, cele două persoane s-ar fi aflat la pescuit. În condiții ce urmează să fie lămurite, barca în care se aflau s-a scufundat. Alerta s-a dat în cursul nopții de joi spre vineri, în jurul orei 23. Câțiva pescari aflați în zonă au reușit să îl salveze pe unul dintre bărbați, care a fost transportat, în șoc hipotermic, la Sulina, pentru a fi dus la spital.