AcasăSOCIALAvocatul Poporului a decis: condiţionarea contractului de muncă de vaccinare, neconstituţională!

Avocatul Poporului a decis: condiţionarea contractului de muncă de vaccinare, neconstituţională!

Cum în ultima vreme s-a tot discutat, pe fondul problemelor cauzate de noul coronnavirus (COVID-19), despre vaccinarea anti-COVID, despre restricții și chiar despre eventualitatea suspendării contractelor de muncă, în cazul persoanelor care nu s-au vaccinat, Renate Weber, aflată în fruntea instituției Avocatului Poporului, a venit cu precizări semnificative.

Au fost declarații făcute miercuri, într-o conferință de presă. „Din perspectiva noastra sunt neconstituţionale suspendarea contractelor de muncă în caz de nevaccinare, iar dacă se impune testarea e o întreagă discuţie cât trebuie suportat de stat sau cât anume de angajat.

Ne întrebăm în ce măsură există fonduri pentru plata acestor concedii medicale, dacă aşa cum spune Alexandru Rafila o să ajungem toţi să ne infectăm”, a avertizat Avocatul Poporului, citat de antena3.ro.

Câți oameni s-au vaccinat în România

În tot acest timp, vă amintim ce arată cele mai recente date oficiale anunțate marți, 25 ianuarie, de autorități, cu privire la numărul persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19 în România, de la începutul campaniei de vaccinare.

S-a anunțat că, potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) de către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP-CNSCBT), prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația din ziua de 25 ianuarie a.c., ora 17.00, este următoarea:

foto: stirioficiale.ro
author avatar
Andrei Coman
724 afisari

12 COMENTARII

      • Ba nu. Asta-i o concepție cu totul aiurea.
        Este ceva asemănător, în special în cazul de față, cu „eroii” ăia care apar după război.
        Ea trebuia să se pronunțe când a început tămbălăul cu injectarea forțată dorită de unii, cu
        nazi-pass, cu interdicțiile care au distrus și bruma de economie.

        • Mda…s-ar putea sa ai dreptate. A avut ce-i drept aproximativ 1 an la dispozitie. Dar stii cum e, pana se fac plangeri pana se inregistreaza, etc. Ca la noi. birocratie mare moncher.

  1. Si acum la puscarie cu toti cei care au luat dreptul fundamental la munca si au distrus familii in frunte cu comandantul arafat purtatorul de vorbe!!!Dupa min sanatatii , toti lacheii si iohann cel viteaz!!!

  2. Asta stiam toți de când s-a pus problema asta. Vestea cea mare trebuia anunțată încă de atunci.
    Au facut-o alți celebri avocați care luptă cu adevărat pentru drepturile si libertățile cetățenilor din România.
    Avocat Piperea, Radu Elena, Cuculis Adrian si alții care au luat apărarea românilor si au luptat în tot timpul ăsta cu toată mizeria ăstora din statul eşuat. Pas cu pas ne-au terorizat aceşti tirani politici din guvernările zero, iar „eroii” sanitari de nimic au ucis 60 de mii de suflete în guvernările PNL si USR. Acum Rafila masonul a devenit mai paranoic decât alții din UE vrea continuarea crimelor, ca un pui de torționar ce este. Toate se vor sfârși!
    Si toți vor plăti mai devreme sau mai târziu. Le pregătim surprize pentru că acum au trecut la uciderea copiilor, iar asta este GRAV, ESTE CRIMĂ PE FAȚĂ! Acesti Irozi ai țării, vor să ne extermine urmașii.
    Noi vrem să vă TRAGEM PE TOȚI IN ȚEAPĂ ŞI SA VĂ VACCINĂM PE TOȚI CU OTRAVA DE LA PFIZER de 100 de ori fiecare ca să vă ajungă.

  3. Barbule,nu te aprinde degeaba.Nu se referea la tine.Tu nu muncesti nicaieri.Poate doar la tastatura proprie.

    • Așa este, nu muncesc, doar colectez ce produce mumă-ta, nevastă-ta și fie-ta. Le duc și le aduc de la produs și am bani.

  4. Esti prost crescut ,grobian si un cocalar desavarsit cum ne-ai obisnuit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger