AcasăSOCIALAvizarea tomografului ultraperformant de la Matei Balș, întârziată voit de la nivelul...

Avizarea tomografului ultraperformant de la Matei Balș, întârziată voit de la nivelul Guvernului

Acuzatii grave. Lumea Justitiei dezvaluie că un tomograf foarte performant nu este functional pentru ca o Comisie din subordinea Guvernului condus de Ludovic Orban refuza sa emita autorizatia de functionare a acestui aparat care se afla in curtea Institutului Matei Bals.

Si asta pentru ca cel care a pus la dispozitia Institutului, in mod gratuit, computerul tomograf este primarul PSD al Sectorului 1 Dan Tudorache. Emiterea autorizatiei se intarzie voit desi aparatul depisteaza in cateva minute cazurile de COVID-19, pe bune, si desi Guvernul Orban se plange in cor ca n-are cu ce testa mai multe persoane. Intamplarea de la Institutul Matei Bals ne aduce totusi aminte de o alta, care viza tot punerea in functiune a unor aparate medicale.

Mai tineti minte dosarul din 2016 care ii avea in centrul atentiei pe prof.dr. Ioan Lascar, seful seful Clinicii de Chirurgie si Microchirurgie Reconstructiva de la Spitalul Floreasca si pe managerul Spitalului Floreasca, Radu Macovei, acuzati de DNA de abuz in serviciu? Ei bine, daca nu va spune nimic, va amintim ca acestia au fost defilati si pusi sub invinuire de DNA pe motiv ca au cumparat aparatura medicala pe care nu ar fi pus-o in functiune.

Cam ce se intampla acum cu super tomograful din curte Institutului Matei Bals. De data asta insa nimeni nu se agita sa puna in functiune computerul tomograf (deci sa testeze cat mai multe persoane) si nimeni nu face galagie ca un aparat de un milion de euro zace in curtea unui spital. Oare de ce? Asa speriati sunt toti de COVID-19?, se intreaba cei de la luju.ro.

author avatar
Andrei Coman
151 afisari

6 COMENTARII

  1. Pai si uite de dosar de Zadarnicirea combaterii epidemiilor. Dosar adevarat nu facaturile de pana acum. Pentru asta trebuie sa ai profesionisti in justitie. De unde?

  2. Aduceti-l pe Portocala, mare specialist, si va fabrica un dosar beton de va mirati toti prostii!! Mare om, mare caracter!

  3. Inadmisibil! Din cauza unora..stam pe loc cu multe! Oamenii se tot imbolnavesc, virusul inca face victime..si nu ei nu sunt in stare sa dea un aviz ? Bravo, domnului Tudorache, ca a facut tot ce a tinut de dansul!

  4. Așa ceva..doar la noi se poate! Primarul Sectorului 1 a facut achiziția și nu se poate pune în funcțiune? Ce situație penibilă! În ce situație suntem noi, avizul trebuia emis imediat de către Orban. Orban, trezeste-te!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger