AcasăSOCIAL”Aventură” la malul mării: pe plajă, cu tot cu mașina! Cât l-a...

”Aventură” la malul mării: pe plajă, cu tot cu mașina! Cât l-a costat pe un bucureștean întreaga situație – VIDEO

”Aventură” la malul mării: pe plajă, cu tot cu mașina! Cât l-a costat pe un bucureștean întreaga situație - VIDEO (Foto: arhivă. Sursa: Facebook/Poliția Română)

În plină lună a lui Cuptor și a sezonului estival, nu sunt puțini cei care aleg să meargă pe litoral, pentru a-și petrece concediul sau, de ce nu, doar pentru a vedea marea preț de câteva ore.

Unii profită din plin de soare și fac plajă pe nisip, alții pe șezlonguri. Doar că recent, printre turiștii aflați o plajă din Saturn s-a constatat că pe nisip, nu departe de apa mării, a poposit și un autoturism. Cu plăcuțe de înmatriculare cu numere roșii, de București. Foarte probabil, șoferul nu a mai reușit să scoată mașina din nisip.

Cazul a ajuns și la urechile polițiștilor, cărora nu le-a luat prea mult până să stabilească și cui aparține mașina proțăpită pe plajă, dar și ce sancțiune vor aplica în această situație.

Cât e amenda

Din câte s-a anunțat din direcția poliției constănțene, autoturismul aparține unui bărbat din Capitală. Pe numele căruia a fost dată și o amendă, una deloc de trecut cu vederea.

„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța, citată de ct100.ro.

Controale peste controale

În urmă cu aproximativ o săptămână, din direcția Apele Române Dobrogea-Litoral s-au aflat detalii despre cuantumul amenzilor dispuse în urma unor controale făcute între Năvodari și Vama Veche.

”De la începutul anului și până la data de 9 iulie 2021, inspectorii Administrației Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral au efectuat, între Năvodari-Vama Veche, 772 de controale și au aplicat 1239 de măsuri având de la data de 28 iunie și spijinul colegilor inspectori din cadrul celorlalte Admnistrații Bazinale de Apă din țară. În cadrul acestor operațiuni, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 632.000 lei, atât operatorilor de plajă pentru nerespectarea condițiilor contractuale, cât și persoanelor fizice care au încălcat legislația în vigoare”, s-a precizat, pe 13 iulie, pe pagina de Facebook a forului amintit.

280 afisari

2 COMENTARII

  1. Amenda e prea mica! În astfel de cazuri se impune CONFISCAREA MAȘINII CARE INTRA/STATIONEAZA PE PLAJA!!! PLUS AMENDA DE RIGOARE! Daca cocalaru n-are bani sa i se puna casa la vinzare cu licitatie! De multe ori era sa dea peste mine cocalari care gonesc pe plajă cu ATVuri , nu înțeleg de ce sînt lasati pe plaja cu ATVuri, plua alte auto???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger