AcasăSOCIALAventură demnă de un film de acțiune: ca să scape de polițiști,...

Aventură demnă de un film de acțiune: ca să scape de polițiști, s-a aruncat în râu. Ce s-a descoperit despre șoferul-înotător

Aventură demnă de un film de acțiune: ca să scape de polițiști, s-a aruncat în râu. Ce s-a descoperit despre șoferul-înotător (sursa foto: tion.ro)

Un episod demn de un film de acțiune s-a derulat, sâmbătă seară, în Timișoara. Șoferul unei mașini pe care polițiștii au vrut să o oprească în trafic a făcut o baie în râul Bega, înainte de a da nas în nas cu reprezentanții legii. Nu a fost singurul care a ales un astfel de gest, la fel făcând și un pasager din autoturismul  cu pricina.

Totul a pornit după ce polițiștii au dat să o oprească mașina, în timp ce aceasta mergea pe Calea Șagului. Cum șoferul a părut să-și vadă nestingherit de drum, accelerând pentru a se îndepărta de locul respectiv, oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului. ”După mai multe solicitări de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului până pe strada Constantin Silvesteri din municipiu.

Ajuns în capătul străzii autoturismul a părăsit partea carosabilă, oprindu-se pe spațiul verde de lângă râul Bega”, din câte a comunicat Poliția, conform antena3.ro.

Cine îi aștepta pe malul celălalt al Begăi

În momentele imediat următoare, atât șoferul, cât și celălalt pasager aflat în autovehiculul respectiv au sărit în apă și s-au apucat să înoate către celălalt mal. Doar că, spre surpriza lor, cel mai probabil, acolo se afla deja un alt echipaj de poliție. Astfel că efortul lor de a scăpa de oamenii legii a fost zadarnic. Pentru cei doi s-a chemat o ambulanță, astfel încât să primească asistență medicală.

În tot acest timp, s-au făcut verificări, din care a reieșit că tânărul de 20 de ani aflat la volanul mașinii nu avea permis de conducere, potrivit aceleiași surse. Motiv pentru care a fost deschis un dosar penal.

191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger