AcasăSOCIALAvariile lovesc din nou! Sute de blocuri din Capitală, fără căldură și...

Avariile lovesc din nou! Sute de blocuri din Capitală, fără căldură și apă caldă. Unde sunt probleme

Avariile lovesc din nou! Sute de blocuri din Capitală, fără căldură și apă caldă. Unde sunt probleme

Nelipsitele avarii la sistemul de termoficare aduc noi bătăi de cap pentru locuitorii mai multor sectoare din Capitală. Care rămân fără apă caldă sau căldură.

Din direcția Companiei Termoenergetica București s-a anunțat, vineri, 26 noiembrie, că se fac lucrări pentru remedierea unor avarii apărute pe conductele de termoficare, în mai multe zone din sectoarele 2, 3, 4 și 5 din Capitală.

Sunt afectate sute de blocuri, care, până la remedierea problemelor, nu au fie apă caldă sau căldură fie niciuna dintre ele. Lista poate fi văzută AICI.

Din câte precizează reprezentanții Termoenergetica, vor fi efectuate lucrări pe:

1. Conducta Magistralei DN 700 din zona Complexului Sportiv Dinamo de pe Șoseaua Ștefan cel Mare, din Sectorul 2 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru cinci puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 30 de blocuri și spitalele Matei Balș și Colentina va fi sistată până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 20.00;

2. Conducta DN 800 în zona Splaiului Unirii din Sectorul 3 al Capitalei. Pentru aproximativ 150 de blocuri din Sectorul 4 va fi sistată încălzirea până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 18.00;

3. Conducta DN 600 pe Calea Șerban Vodă din Sectorul 4 al Capitalei. Furnizarea apei calde pentru un număr de 122 de blocuri va fi sistată până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 18.00;

4. Conducta DN 700 pe strada Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Furnizarea apei calde și a încălzirii pentru un număr de aproximativ 50 de blocuri va fi sistată până vineri, 26 noiembrie 2021, ora 18.00.

Creţu: Lipsa investițiilor din ultimii 10 ani își arată acum efectele

Vă amintim că, în urmă cu două săptămâni, tot într-o zi de vineri, Termoenergetica București anunța lansarea aplicaţiei Termoalert – văzută drept „o soluție prin care compania comunică permanent și transparent, în timp real, starea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul București”.

La acel moment, directorul general al companiei vorbea despre problemele la sistemul de termoficare. ”Sistemul de termoficare are probleme. Lipsa investițiilor din ultimii 10 ani își arată acum efectele. Avariile sunt încă foarte dese, iar întreruperile în furnizare afectează funcționarea normală.

Totuși, se pot îndrepta lucrurile. Suntem pe acest drum, dar durează până când vom simți rezultate notabile. Un consumator informat va avea încredere că instituția care îi arată problemele și vulnerabilitățile sale împărtășește cu el modul în care caută soluții”, susţine Claudiu Creţu, directorul general CMTEB, citat într-un comunicat remis în 12 noiembrie.

530 afisari

4 COMENTARII

  1. E PLĂNuit.
    Seamănă cu ceea ce-a fost în a doua jumătate a anilor 1980 cînd ne pregăteau pt Noua Ordine Mondială de atunci, cunoscută, mincinos, ca Revoluție sau Lovitură de Stat.
    Și atunci penele de curent, presiunea scăzută la gaze, căldură și apă caldă puțină au fost voite dar s-a dat vina ba pe ruși, ba pe datorie (ceva doar peste 10 miliarde usd).

  2. Mucusor, esti zero ca si Liberalii care te sustin, niste incapabili, tu nu esti bun de Primar, esti bun de Spargul General al Capitalei
    Hoitule, du-te acasa !

  3. Mucusor, esti zero ca si Liberalii care te sustin, niste incapabili, tu nu esti bun de Primar, esti bun de Spagarul General al Capitalei
    Hoitule, du-te acasa !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger