AcasăSOCIALAutorităţile abia au anunţat noi restricţii în toată România, că au şi...

Autorităţile abia au anunţat noi restricţii în toată România, că au şi amânat deja implentarea lor!

politiaAutorităţile abia au anunţat noi restricţii în toată România, că au şi amânat deja implentarea lor!

Florin Cîțu a anunțat, vineri, că restricțiile decise joi seara de Guvern nu vor fi aplicate din această seară, ci se amână până duminică.

Precizări referitoare la Hotărârea CNSU privind noile măsuri: Astăzi se va publica hotărârea în Monitorul Oficial, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească, am avut o discuție cu domnul Arafat și am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie„, a anunţat prim-ministrul Cîțu.

Asta înseamnă că vineri și sâmbătă oamenii pot să circule și după ora 20, până la ora 22 cât era stabilit până acum. De asemenea, magazinele nu se vor mai închide vineri și sâmbătă la ora 18.

Carantina de noapte începe la 20.00, magazinele se închid la 18.00

Raed Arafat a anunțat, joi, măsurile care se vor aplica în România, pentru împiedicarea răspândirii COVID-19. Măsurile se vor aplica în funcție de rata de infectare din fiecare localitate, mai exact atunci când se depășește pragul de 4 infectări la mia de locuitori și cel de 7.5.

În localitățile în care rata de infectare depășește 4 la mia de locuitori:

  • Carantina de noapte începe de la 20.00 și ține până la ora 05.00, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.
  • Magazinele se închid la ora 18.00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.
  • Sălile de fitness își suspendă activitatea.
  • În momentul în care rata de infectare din localitate va coborî sub 3.5 la mia de locuitori, aceste măsuri nu se vor mai aplica.

În localitățile în care rata de infectare depășește 7.5 la mia de locuitori:

  • Carantina de noapte începe de la ora 20.00 și ține până la ora 05.00 pe tot parcursul săptămânii.
  • Magazinele de tip supermarket se închid de la ora 18.00 în fiecare zi.
  • Sălile de fitness își suspendă activitatea.
author avatar
Andrei Ștefan
255 afisari

5 COMENTARII

  1. Autoritatile romane, ca de obicei, sunt niste diletanti incurabili, niste obscurantisti foarte seriosi !! 🙂 Arahat, fa-te ca lucrezi, iesi cu pieptul tau gol de mu-sul-man ne-credin-cios, si arata-le cum te iei tu de tranta cu acest virus invizibil, care e numai in capul tau de ar-a-boi pa-les-tinian !! 🙂 Nu te lasa, omule, trateaza-i de tot pe toti dupa protocoalele vostre de Mengele hoti si corupti, unul sa nu scape, ai inteles, bahaistule ? 🙂 Vezi ca aia de la OMS si ONU sunt cu ochii pe tine, sa nu cumva sa te retrogradeze, bai narci-sistule ipo-crit si cri-minal ce esti !! 🙂 Da-le in m-a-s-a de cosmaruri pe care le ai noaptea, acum ai o misiune de indeplinit, sa nu cumva sa ratezi, tarane, ca te invata astia sa zbori fara aripi !! 🙂 Si fi cu un ochi pe capul ala de p-o-r-c in-grasat de Ciuca, ala iti baga fitile, vezi ca e ceakanau, nu te increde in el !! 🙂 Stii cum e, aici nu merge cu: Crede, si nu cerceta, toate serviciile secrete din lume cerceteaza si nu cred !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Vezi sa nu iti explodeze mamaliga in nas, chelule !! 🙂 Covid macht frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger