AcasăSOCIALAutocar cu 17 copii, implicat într-un accident pe DN1, în județul Brașov....

Autocar cu 17 copii, implicat într-un accident pe DN1, în județul Brașov. Salvatorii au intervenit la fața locului!

(sursa foto: Facebook)

Mai multe echipaje ale salvatorilor – atât cadre medicale de la ambulanță, cât și pompieri, inclusiv cu o autospecială de descarcerare – au intervenit, luni după-amiază, pe DN1, în județul Brașov, la locul producerii unui accident rutier. 

Totul după ce un autocar în care se aflau 17 copii s-a ciocnit cu o autobasculantă, pe DN1, în localitatea Beclean, potrivit news.ro. Din primele date venite de la autorități, respectiv de la ISU Brașov, se pare că un copil și un adult ar fi fost răniți.

Din primele informaţii s-ar părea că în urma accidentului au rezultat 2 victime conştiente, un adult şi un copil”, a transmis ISU, conform sursei menționate.

Ce a anunțat Infotrafic

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat, luni după-amiază, la ora 14.30, că pe DN1 Brașov – Voila, în localitatea Beclean, a avut loc o coliziune între un autotren și un autobuz, soldată cu rănirea unei persoane, aceasta fiind investigată medical.

Ca urmare a accidentului, circulația rutieră în zonă a fost afectată. Reprezentanții Centrului Infotrafic menționează că traficul se desfășoară prin dirijare, pe un fir, alternativ în ambele sensuri, dar că se estimează ca în aproximativ 30-45 de minute traficul să fie reluat, în condiții normale.

119 afisari

2 COMENTARII

  1. Pînă pe la 1990 dacă era accident nu se oprea circulația numai cît să ducă, dacă erau, răniții la spital și să tragă mașinile pe marginea drumului. Azi? mașini nenumărate cu girofar de poliție, de pompieri, SMURD, oprită circulația chiar dacă e doar o mașină-n șanț. Mircea, fă-te că lucrezi!

  2. Parca azi incepea scoala, s-or fi grabit la scoala… mai stii ??? Ori inca n-au incheiat vacanta… or fi pe rit vechi…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger