AcasăSOCIALAu mers cu copiii la Târgul de Crăciun 2022 din Piața Constituției...

Au mers cu copiii la Târgul de Crăciun 2022 din Piața Constituției pentru ca părinţii să se ia la bătaie. Scene-ŞOC! (VIDEO)

Au mers cu copiii la Târgul de Crăciun 2022 din Piața Constituției pentru ca părinţii să se ia la bătaie. Scene-ŞOC!

S-au derulat scene îngrozitoare, sâmbătă seară, la Târgul de Crăciun 2022 din Piața Constituției. Părinţii au mers acolo cu copiii, ca să se distreze, dar, în schimb, adulţii s-au luat la bătaie între ei.

Incidentul s-a întâmplat în zona spaţiilor de agrement pentru cei mici.

S-au bătut pe locurile din carusel

Scandalul a pornit după ce părinții celor mici s-ar fi luat la ceartă din cauza locurilor de la un carusel. La scurt timp, situația a degenerat și au început să se lovească.

Supărați că au fost nevoiţi să aştepte prea mult timp şi că era aglomerat la carusel, oamenii s-au luat la ceartă, pentru că fiecare își dorea ca propriul copil să ocupe primul locul liber.

Jandarmii au intervenit pentru a liniști spiritele. Scandalul i-a determinat însă pe mulţi dintre vizitatorii târgului să renunţe la a mai aştepta ca cei mici să se dea în carusel. Oamenii şi-au luat copiii şi au plecat.

Jaf la cazino: a agresat-o pentru 4.000 lei

Un alt eveniment regretabil s-a întâmplat la o sală de jocuri de noroc din Bucureşti. Un client a bătut o angajată a unui cazino, pentru 4.000 de lei.

Femeia le-a spus polițiștilor că suspectul a rugat-o să îi schimbe o sumă de bani, apoi a lovit-o și a fugit cu banii. Bărbatul a fost găsit câteva ore mai târziu. A fost reținut, dar judecătorii au decis că poate sta în arest la domiciliu.

author avatar
Andrei Ștefan