AcasăSOCIALAu mers cu copiii la Târgul de Crăciun 2022 din Piața Constituției...

Au mers cu copiii la Târgul de Crăciun 2022 din Piața Constituției pentru ca părinţii să se ia la bătaie. Scene-ŞOC! (VIDEO)

Au mers cu copiii la Târgul de Crăciun 2022 din Piața Constituției pentru ca părinţii să se ia la bătaie. Scene-ŞOC!

S-au derulat scene îngrozitoare, sâmbătă seară, la Târgul de Crăciun 2022 din Piața Constituției. Părinţii au mers acolo cu copiii, ca să se distreze, dar, în schimb, adulţii s-au luat la bătaie între ei.

Incidentul s-a întâmplat în zona spaţiilor de agrement pentru cei mici.

S-au bătut pe locurile din carusel

Scandalul a pornit după ce părinții celor mici s-ar fi luat la ceartă din cauza locurilor de la un carusel. La scurt timp, situația a degenerat și au început să se lovească.

Supărați că au fost nevoiţi să aştepte prea mult timp şi că era aglomerat la carusel, oamenii s-au luat la ceartă, pentru că fiecare își dorea ca propriul copil să ocupe primul locul liber.

Jandarmii au intervenit pentru a liniști spiritele. Scandalul i-a determinat însă pe mulţi dintre vizitatorii târgului să renunţe la a mai aştepta ca cei mici să se dea în carusel. Oamenii şi-au luat copiii şi au plecat.

Jaf la cazino: a agresat-o pentru 4.000 lei

Un alt eveniment regretabil s-a întâmplat la o sală de jocuri de noroc din Bucureşti. Un client a bătut o angajată a unui cazino, pentru 4.000 de lei.

Femeia le-a spus polițiștilor că suspectul a rugat-o să îi schimbe o sumă de bani, apoi a lovit-o și a fugit cu banii. Bărbatul a fost găsit câteva ore mai târziu. A fost reținut, dar judecătorii au decis că poate sta în arest la domiciliu.

author avatar
Andrei Ștefan
1.302 afisari

42 COMENTARII

  1. Ce scârboși mai scriu aici și își dau nume de femei și baga și copii in ecuație.
    Chiar așa de jos au ajuns ăștia de la National să accepte aceste lucruri, nu se sesizează, nimeni urât din partea voastră, asta va e nivelul de educație.
    Când cineva care scrie ceva ce nu va convine îi spuneți că a mai scris, odată.
    Știu asta este metoda de supraveghere și control dar e cam veche mai fraților prea ii puneți pe toți în aceiași oala, basca copii.
    De la protecția copilului nu vede și nu citește nimeni, Parchetul, Poliția chiar dormiți, trezirea, sesizare din oficiu și începeți cercetările urgent.

  2. inchideti ba fituica asta de hartie igienica pe care o cheama jurnal. Nu va supara vulgaritatile acestor jeguri analfabete care comenteaza aici? Sau sunteti si voi la fel ca ei?

    • @Anonim 2022-11-27 15:22 15:22:01
      ANONIM.
      CU BA VORBESHTI LA TINE LA UNITATE…CU BIBABII….RACANII…PUFULETZII…TILICARII…TZAPINARII…GUSHTERII…
      AICI NU E CU BA.
      VEZI CA PIERZI CINA DE LA POPOTA DACA O MAI ARZI PREA MULT „ONLINE”…
      SE INCHIDE INTERNETUL.
      SE STINGE LUMINA.
      FITZUICILE SUNT FOILE…ADICA ACELE COLI CARE LE PIERDETZI VOI DIN MAPELE CU DOCUMENTE CLASIFICATE DE VREO 45 ANI INCOACE,,,
      VEEKEND PLACUT….VEZI DACA E SANDWITCH SAU VARNEWISH….

        • @Anonim 2022-11-27 17:19 17:19:11
          PAI NU MAI E NIMIC DE FURAT…
          AU FURAT SECURISHTII TOT…
          DAR TU NU ESHTI SECURIST…
          ESHTI OFITZER OPERATIV DE ANALIZA INFORMATZIONALA…
          VA PUPA FRATELE💀👿🤢👺🔥🐍☠👻👽🏴‍☠️🤬🧨😱😈🥵👹😡🤡

  3. E un băiat aici care e pe post de monitor are dreptate în părți infime, copii cred că nu are și nu simte nimic, se vede din expuneri.
    Eu nu mă alaturi celor care are o părere nu tocmai buna despre el, așa că îl las in pace , el crezând că deține adevărul absolut.
    Cert este că el are răspunsul corect la orice problema și la oricine.
    Așa să-l ajute Dumnezeu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger