AcasăSOCIALAu încins un GRĂTAR în balconul de la bloc. ŞOCANT e ce...

Au încins un GRĂTAR în balconul de la bloc. ŞOCANT e ce au făcut tinerii când a ajuns poliţia!

Au încins un GRĂTAR în balconul de la bloc. ŞOCANT e ce au făcut tinerii când a ajuns poliţia!

Patru tineri din Focșani au încins un grătar de pe balconul unui bloc aflat la etajul opt. Obiectul metalic a căzut pe o mașină parcat lângă bloc. Petrecerea a fost observată de un echipaj de jandarmi aflat în patrulare.

Un grătar pe balcon te costă 200 lei

Voia bună s-a terminat însă brusc, pentru că au reușit isprava de a scăpa gratarul de la etaj. În cădere, grătarul a distrus luneta unei maşini parcate în faţa blocului.

Jandarmii l-au amendat pe unul dintre petrecăreți cu 200 de lei și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală.

În momentul în care echipajul de jandarmi se pregătea să intervină, unul dintre tineri a scăpat un grill metalic de la balcon, obiect ce în cădere a spart luneta unui autoturism aflat în parcare.

Jandarmii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în cuantum de 200 lei pentru tulburarea liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere, bărbatul și documentele procedurale fiind predate Poliţiei Municipiului Focşani, pentru continuarea cercetărilor”, a transmis Jandarmeria Vrancea, conform Jurnal de Vrancea.

author avatar
Andrei Ștefan
639 afisari

1 COMENTARIU

  1. 200 de quante de 1 leu.
    (baietzi e deshtepti;aia de la pwolitzie spuneau ca „nu se confirma”)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger