AcasăSOCIALAu încheiat vacanţa în Grecia cu o pedeapsă: e ŞOCANT ce au...

Au încheiat vacanţa în Grecia cu o pedeapsă: e ŞOCANT ce au păţit 30 de români în vama Kulata!

grecia-coada

Au fost în vacanţă în Grecia, s-au distrat, dar drumul spre casă s-a transformat într-un coşmar încă de la început. Aproximativ 30 de români au trecut pe jos vama Kulata, după o noapte petrecută în frig, pe scaune sau direct pe ciment.

Autocarul care trebuia să-i aducă din Grecia s-a defectat. Experienţa acestora a fost redată într-o postare pe Facebook.

Copiii mici au dormit direct pe asfalt

Autocarul trebuia să plece la ora 16:00, ieri, din Thassos spre România. Oamenii au ajuns într-un final cu un alt autocar grecesc în vama Kulata, acolo unde au stat toată noaptea și au dormit pe scaune, afară.

Duminică dimineața, la ora 8.00, oamenii au trecut vama pe jos, cu bagajele în brațe, iar în Bulgaria s-au urcat într-un autocar spre țară. Maşina s-a defectat, au urmat o proastă comunicare cu firma de transport, ore petrecute în aşteptare, un autocar care în sfârşit i-a preluat şi care ar fi trebuit să-i ducă până în Sofia, dar care, în schimb, i-a lăsat în vama Kulata.

În vamă şi-au petrecut familiile noaptea, unii cu copii mici, dormind pe scaune sau direct pe ciment.

Iată întâmplarea relatată de turişti!

Oamenii spun că nu au știut despre defecțiunea tehnică la autocar. Ei au aflat când au ajuns în port că nu au cu ce să plece.

Au avut nişte defecţiuni tehnice aparent din cauza căldurii. Autocare care ar trebui să aibă revizie făcută pentru zile de caniculă, având în vedere că se duc în Grecia şi ştiu temperaturile”, a mai declarat unul dintre aceștia.

Oamenii au trecut vama pe jos, cu bagajele în brațe, iar în Bulgaria s-au urcat într-un autocar care speră să-i ducă până în București.

Ne-au zis că o să vină autocarul pe la 7-7,30 si ne e frig. Pe aici în vamă totul e inchis, nu putem să ne cumparam nimic, ne mănâncă ţânţarii şi pe la ora 6.00 le-au spus că autocarul vine pe la 8.30, ceea ce până la urmă s-a şi întâmplat.

A venit un autocar pe la un 8.15, ei au trecut granita din Grecia in Bulgaria pe jos cu bagajele. Erau vreo 30 de oameni in situatia asta. Mi se pare incredibil”, mărturisea o femeie.

author avatar
Andrei Ștefan
656 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger