AcasăSOCIALAu dansat pe ritm de manele, pe o mașină de poliție! Totul...

Au dansat pe ritm de manele, pe o mașină de poliție! Totul a fost filmat! Ce a urmat – VIDEO

Au dansat pe ritm de manele, pe o mașină de poliție! Totul a fost filmat! Ce a urmat - VIDEOAu dansat pe ritm de manele, pe o mașină de poliție! Totul a fost filmat! Ce a urmat - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Doi tineri au fost protagoniștii unui episod din care nu au lipsit dansul și ritmurile de manele. „Ring” de dans a devenit, pentru câteva momente, portbagajul unei autospeciale de poliție. Momentul a fost filmat și a ajuns nu doar pe Internet, ci și în atenția oamenilor legii.

Din câte dezvăluie publicația locală Jurnal de Vrancea, episodul a avut loc luni seară, în localitatea vrânceană Tâmboiești, iar protagoniștii acestui filmuleț sunt doi tineri – unul de 15 și celălalt de 16 ani.

Din câte se poate vedea și auzi, aceștia dansează de zor pe portbagajul unei mașini de poliției. Se aud și chiuituri, semn că a fost rost de distracție în toată regula.

Ce au decis polițiștii

Lesne de înțeles, în mașina oamenilor legii nu se aflau agenți. Și nici în apropierea autospecialei de poliție. Însă imaginile au ajuns în atenția polițiștilor vrânceni. N-a trecut prea mult până ca „dansatorii” să fie identificați.

„Deși polițiștii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate și postate, cei doi au fost identificați. Aceștia au fost conduși la sediul subunității de poliție, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere”, din câte au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea, potrivit sursei amintite.

Mesaj viral, în ajun de Moș Nicolae: „Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva!”

Cazul ajunge în atenția opiniei publice după ce, recent, un mesaj transmis pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne s-a viralizat. E vorba despre o postare cu trimitere la Moș Nicolae, fiind un mesaj transmis în ajun de 6 decembrie, cu o întrebare ce ar fi venit  de la un șofer cu permisul suspendat. Răspunsul celor de la MAI a iscat amuzament în rândul multora dintre internauții care au văzut postarea.

Iată mesajul:

„Întrebare primită pe Facebook MAI:

– “Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moș Nicolae astă seară, dorința mea este să mi-l aducă. Imi puteți confirma dacă mi-l aduce? Să știți că mi-am făcut și ghetele!”.
Răspuns:
– Confirmăm că astă seară vine Moș Nicolae;
– Confirmăm că dorința dumneavoastră a fost auzită;
– Confirmăm că ea va fi și îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște!
Mulțumim pe această cale Moșului, care a înțeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conștientizați că puteți pune în pericol atât viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic!

P.S. Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae și și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați. Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva!”

504 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger