AcasăSOCIALAu "băgat" ulei şi carne de porc la Kaufland! Românii s-au bătut...

Au „băgat” ulei şi carne de porc la Kaufland! Românii s-au bătut ca pe vremea lui Ceauşescu pe reducerile retailer-ului

Au "băgat" ulei şi carne de porc la Kaufland! Românii s-au bătut ca pe vremea lui Ceauşescu pe reducerile retailer-ului

Joi, au fost cozi ca pe vremea lui Ceauşescu la magazinele Kaufland. De ce? Retailerul a scos la vânzare produse la preţuri reduse. Cel mai căutat a fost uleiul, vândut la preţ de 6.99 lei litrul.

Sute de oameni s-au înghesuit să cumpere ulei, carne, fructe şi legume la ofertă.

S-au creat cozi de la 5 dimineaţa

Răbdători şi chiar puşi pe glume, zeci de oameni s-au aşezat la coadă de la ora 5 dimineaţa şi au aşteptat mai bine de o oră ca noul supermarket din Bucureşti să-şi deschidă porţile.

Pentru că sărbătorile se anunţă tot mai scumpe, cheltuielile chibzuite reprezintă salvarea pentru mulţi dintre ei. Oamenii au venit şi pentru ofertele speciale la carne. Un kilogram de ceafă de porc fără os se vinde cu 15.99 lei, preţ redus de la 31,99 lei.

Ofertă şi la zahăr

Şi zahărul este la ofertă. Un kilogram de zahăr Diamant se vinde cu 3,99 lei/kg. Zahărul se află în topul celor mai mari scumpiri înregistrate în ultimul an, cu o creştere a tarifelor de 62,64% în octombrie 2022 faţă de octombrie 2021.

Deşi, teoretic, puteau cumpăra un singur bax din fiecare produs, clienţii s-au descurcat şi au făcut, la casă, mai multe bonuri de persoană, pentru a păcăli regula celor de la Kaufland.

author avatar
Andrei Ștefan
12.505 afisari

30 COMENTARII

  1. nu mai mancati k kt si faceti jocul acestor hoti ! au marit preturile din pix ca asa au vrut de cateva ori si au ieftinit o data adica vand acum de 3 ori mai mult decat inainte de scumpire .poate H. Constantinescu de la anpc sa faca ceva ca-i singurul care mai misca in rest sobolanul de chiritoiu si ceilalti lucreaza pentru straini .

    • Am intrat în kaufland basarab și mi s-au furat din cușetă plasele cu alimentele cumpărate de la lidl și din piața crângași +o geantă de voiaj și paza mi-a zis că a fost vina mea că le-am lăsat pe propria raspundere în cuseta că ei nu răspund de cusete refuzând să-mi arate pe cameră persoană care a furat a trebuit tot eu să chem poliția care au zis că nu au ce să facă decât să aștept poate apare că oricum numai pot să recuperez alimentele și așa că eu am rămas cu paguba și hoțul cu burta plină!👎👎👎

      • Prostul nu e prost destul, dacă nu e și fudul. Ești aproape analfabet, dar nu te lași până nu bagi capul în poză.

  2. Viermii care isi rup hainele pe la cozi ,ca pe vremea lui Ceausescu,i-aobservat si tanti Leana,au timp si bani destui ca doar d-asta ii pupa incur regimul care arunca cu bani si ajutoare de tot felul in ei.In Romania momentului ca sa ai bani poti face orice in afara de minca cinstita.

  3. A verificat cineva produsele?
    De ce le dau astia pe repede ‘nainte?
    Ca doar nu i – a apucat mila de romani…

  4. daca suntem niste prosti fara reactie ,astia care ne conduc ne-au incalecat si
    o sa fie si mai rau, vedeti la alegerile urmatoare tot pe astia sa-i alegeti!

  5. Din pacate la noi e invers se scumpesc. Nu se intelege sensul etimologic si explicativ al sintagmei-dar de Craciun.

  6. Jigodii spoliatoare.
    Citeam pe sire-ul lor” K spoliant” se numesc.
    Hai decembrie, hai!
    Începe mișcarea „AJUNGE!!!”

  7. Nu va grăbiți uleiul e din Ucraina și de foarte slabă calitate. Carnea de porc miroase a pește!?? Sărbători fericite?!??

  8. Carnea au scos-o din rezerve, veche ”din Evul Mediu”, uleiul de la ukroci, pregatiti fiind pentru refugiati dar, cum ”refugiatii” nu sufera decat Cordon Bleu stropit cu Moet, ce si-au spus ??? Ia, sa-l trimitem la nesatuii aia din Ramanistan ca sigur scapam de mizerii. Si asa a si fost. Ne stiu bine.Cum poti fi atat de prost sa crezi ca poti cumpara ceafa de porc cu 16 lei kg, cand porcul , in viu, se vinde cu 15 lei. ??? Vorba aia, tampita, dobandita de ceva vreme… ” ma, esti prost ?? ma, esti nebun „??? DA !!!

  9. nu-i nici o reducere , au marit de 7 ori inainte si au mai scazut din crestere , si pietarii folosesc metoda asta fumata de toti .

  10. Am vazut babe si mosi cu carucioare pline de baxuri de ulei si baxuri de zahar la Kaufland Sebastian. Daca in cazul uleiului inteleg ca se poate folosi la gatit dar si la opaitz, ce mama naibii faci cu un carucior plin cu baxuri de zahar ??? Pe baba pe care am vazut-o cu carutul plin de zahar cred ca o tine zaharul ala cel putin 200 de ani.

  11. Pai de ce credeti ca pesta porcina e doar la noi!!!! Ca sa aiba europa unde sa isi vanda toate ciurucurile; romanu cumpara si c…t daca e ieftin

  12. Dacat sa criticati si sa radeti de oamenii care cumpara, sunt oameni cu venituri modeste, mai bine invatati sa scrieti corect, analfabetilor.

  13. Decat sa radeti de oamenii care au venituri modeste si cumpara cinstit alimente, mai bine sa puneti mana pe gramatica sa nu mai faceti atatea greseli de ortografie, analfabetilor, mergeti si cumparati de la Paris. BOGATILOR……..

  14. Ce vedeti in carucioare, sunt produse cumparate de speculantii care iau marfa fara factuta si o revand in jegurile lor de chioscuri cu adaos de 100%. Pensionarii sunt pusi si de acesti ,,mari comercianti,, sa cumpere pt ei. Le dau acolo cate 10 lei si gata.

  15. Sinteti niste dilii ca Rotv care nu stie ce sa faca pentru amarati si apoi in aceiasi emisie rade de se pise pe ei de cozile nevoiasilor…
    Ipocrizie esenta pura.
    O sa muncesc o viata sa va iau la toti cate o trotineta electrica. Macar stiu ca mai traiesc si nu da Macovei pesde mine …

  16. Arătați+mi un singur bon de casă cu prețul de 15.99 la ceafa de porc.Dacă nu puteți,dovediți că sunteți mincinoși.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger