AcasăSOCIALAtenție, șoferi, se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri!...

Atenție, șoferi, se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri! Ce tronsoane sunt ÎNCHISE

Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe artere rutiere. Ce tronsoane de drumuri sunt ÎNCHISEAtenție, șoferi! Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe artere rutiere. Ce tronsoane de drumuri sunt ÎNCHISE (sursa foto: ziarpiatraneamt.ro)

Sunt informații utile pentru șoferi, cu privire la situația traficului rutier, în dimineața acestei prime zile din săptămână.

Cele mai recente informații venite de la Centrul Infotrafic, în dimineața zilei de luni, 31 ianuarie, indică atât faptul că sunt artere rutiere, din mai multe județe, pe care traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă, cât și faptul că sunt câteva tronsoare de drumuri pe care circulația publică a fost închisă.

Mai exact, Infotrafic atrage atenția asupra faptului că, „din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, au fost închise circulației publice următoarele tronsoane de drumuri:

Județul Gorj: DN 67C Novaci – Rânca, pe tronsonul kilometric 16 – 34+800.

Județul Alba: DJ 750 Gârda de Sus – Sfoartea.

Județul Hunedoara: DJ 687E Ruda – Poenița Voinii”.

În ce județe se circulă în condiții de iarnă

De asemenea, s-a anunțat faptul că pe mai multe artere rutiere din 17 județe – mai precis din Alba, Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, Covasna, Cluj, Caraș-Severin, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Neamț, Sibiu, Suceava, Vâlcea și Vrancea – „se circulă în condiții de iarnă, fiind depus un strat subțire de zăpadă pe suprafața carosabilă”, cu mențiunea că se acționează cu utilaje și material antiderapant.

Cât despre autostrăzile principale, și anume A1 București-Pitești, A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești, nu sunt probleme la acest capitol. Veștile anunțate de aceeași sursă sunt că se circulă în condiții de carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună.