AcasăSOCIALAtenție, șoferi! Circulație restricționată în Pasajul Unirii, până la începutul lunii decembrie....

Atenție, șoferi! Circulație restricționată în Pasajul Unirii, până la începutul lunii decembrie. Care e motivul

Șoferii din Capitală sunt informați de către reprezentanții Primăriei Sectorului (PS) 4 că, până la începutul lunii decembrie, circulația în Pasajul Unirii va fi restricționată pe timpul nopții. Motivul? Se montează 40 de ventilatoare și peste 100 de stingătoare.

Începând din această seară și până pe 08 decembrie a.c., circulația rutieră va fi restricționată, pe timpul nopții, în Pasajul Unirii.

Astfel, în intervalul 23:00 – 05.00, șoferii care tranzitează centrul Capitalei sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor aflați în zonă, care vor dirija circulația în funcție de lucrările ce vor avea loc în interiorul tunelului rutier”, se menționează, luni, 21 noiembrie, într-un comunicat al PS4.

Se vor monta 40 de ventilatoare și peste 100 de stingătoare

S-a anunțat faptul că, mai exact, constructorii vor monta ultimele 40 de ventilatoare de tip JET FAN, „care vor definitiva astfel sistemul de ventilație/desfumare complet automatizat, instalat la nivelul tunelului rutier, în cadrul lucrărilor de reabilitare și punere în siguranță din vara acestui an”.

Totodată, până pe 8 decembrie, în pasaj vor fi montate peste 100 de stingătoare „ce vor putea fi acționate, în cazul în care situația o va impune și, totodată, vor fi înlocuite elementele afectate de incidentul produs în luna octombrie ( cabluri electrice, panouri metalice de pe pereții interiori și de pe tavan)”.

Aceste lucrări se vor realiza pe timpul nopții, pentru a afecta cât mai puțin traficul rutier din zonă, subliniază reprezentanții Primăriei de sector.

author avatar
Andrei Coman
194 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri