AcasăSOCIALAtenție, șoferi! Circulație deviată în sectorul 4. Se fac lucrări - FOTO

Atenție, șoferi! Circulație deviată în sectorul 4. Se fac lucrări – FOTO

Atenție, șoferi! Circulație deviată în sectorul 4. Se fac lucrăriAtenție, șoferi! Circulație deviată în sectorul 4. Se fac lucrări

Șoferii care au drum prin sectorul 4 al Capitalei e bine să știe că, urmare a unor lucrări care se fac, traficul rutier este deviat. Totul, după ce a sosit utilajul care va fora pilonii pasajului ce se construiește în zona Metalurgiei.

Astfel, începând cu ora 23 a zilei de joi, 10 februarie, circulația în zona intersecției străzii Turnu Măgurele cu bulevardul Metalurgiei este deviată, ca urmare a unor lucrări de organizare de șantier.

Participanții la trafic, rugați să încerce să evite zona

E important de precizat că este permisă circulația în zonă, însă doar pe bretelele nou create.

În cursul nopții trecute a sosit un convoi de camioane de mari dimensiuni încărcate cu piesele utilajului care va săpa stâlpii de susținere la acest pasaj rutier suprateran, transmit reprezentanții primăriei conduse de către Daniel Băluță.

„Rugăm toți participanții la trafic să încerce să evite zona, însă dacă sunt nevoiți să o tranziteze, să circule cu mare atenție începând de azi și să respecte indicațiile personalului care dirijează circulația”, se menționează într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 4.

author avatar
Andrei Coman
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger