AcasăSOCIALAtenție: pulpe de pui retrase de la vânzare! Care e motivul și...

Atenție: pulpe de pui retrase de la vânzare! Care e motivul și ce trebuie să faceți dacă le-ați cumpărat deja!

Atenție: pulpe de pui retrase de la vânzare! Care e motivul și ce trebuie să faceți dacă le-ați cumpărat deja!Atenție: pulpe de pui retrase de la vânzare! Care e motivul și ce trebuie să faceți dacă le-ați cumpărat deja! (sursa foto: realitateadegalati.net)

Mare atenție dacă ați cumpărat recent pulpe de pui!

Un lanț de hipermarketuri a trecut la retragerea de la vânzare a unui lot de pulpe de pui superioare cu spate.

Un anunț în acest sens a fost postat recent pe site-ul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), sub forma unei informări de rechemare produs. Motivul îl reprezintă faptul că s-a constatat că pulpele în cauză prezintă Salmonella. Cei care le-au cumpărat deja sunt îndrumați să nu le consume.

Vă informăm că Metro Cash & Carry România a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat mai jos. Motivul rechemării: prezența Salmonella enteritidis”, se transmite din direcția ANSVSA.

(foto: captură ansvsa.ro)

Ce trebuie să faceți dacă ați cumpărat deja acest produs

Totodată, cei care au fost deja la cumpărături în magazinele în care s-au aflat la vânzare aceste produse, până să fie retrase, sunt rugați să nu le consume.

”În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinele Metro Cash & Carry România SRL până pe 04.02.2022, urmând să primiți contravaloarea acestuia.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe cauzate de acest incident”, se menționează în textul informării postate pe site-ul ANSVSA.

(foto: captură ansvsa.ro)