AcasăSOCIALAtenție! Kaufland RETRAGE un produs de la raft / Era preferatul copiilor

Atenție! Kaufland RETRAGE un produs de la raft / Era preferatul copiilor

Atenție! Kaufland RETRAGE un produs de la raft. Care e motivul și ce trebuie să faceți dacă l-ați cumpărat deja (sursa foto: bizbrasov.ro)

Un anunț menit să ajungă în atenția românilor, ce vizează rechemarea unui produs, a fost comunicat joi, 5 mai, de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). E vorba despre o informare venită de la un cunoscut lanț de hipermarketuri.

Mai exact, Kaufland a transmis că „retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor”, un produs.

E vorba despre un suc de mere şi vişine – „Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”. Care, din câte s-a anunțat oficial, a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 17.03.2022–03.05.2022.

sursa fot: captură site ANSVSA

Care sunt motivele retragerii produsului de la raft

S-a aflat și din ce motive s-a luat această decizie în privința acestui suc. Dar și că oamenii care au cumpărat deja sunt rugați să nu îl consume. Oamenii pot merge la magazine pentru a-l returna, fără să fie nevoie să prezinte bonul, transmite sursa menționată.

În urma verificărilor periodice, s-a decelat o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacționat fără întârziere și a retras de la comercializare produsul în cauză.

Clienții care au achiziționat produsul mai sus menționat cu data de valabilitate 17.11.2022, lot: 417, sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu îl consume.

Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul „ Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022, conform declarației producătorului S.C. Mărul Argintiu SRL.”, se transmite în informarea publicată joi, 5 mai, pe site-ul ANSVSA, cu tot cu precizarea: „Kaufland își cere scuze clienților pentru situația creată”.

691 afisari

4 COMENTARII

  1. Se retrage un produs de la raft O sa va spunem ce produs dar mai incolo De ce se retrage ?o sa va spunem mai la vale !Pana atunci va incurcam capul cu tot felul de repetari absurde si amanari !Daca scriai asa:kaufland retrage de la raft produsul ,,suc de mere si cirese”deoarece are prea multa otrava !Asa ar fi fost corect dar noi suntem ziarici de 2 bani!

  2. WARNING! WARNING! WARNIG!
    kaufland retrage de la raft produsul ,,suc de mere si cirese” deoarece E PREA IEFTIN,
    prea bun,
    prea ca la tzara!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger