AcasăSOCIALAtac sângeros! Militar înjunghiat în plină stradă, la Huși. Care este starea...

Atac sângeros! Militar înjunghiat în plină stradă, la Huși. Care este starea sa

injunghiatAtac sângeros! Militar înjunghiat în plină stradă, la Huși. Care este starea sa

Polițiștii din Huși sunt în alertă după ce un bărbat de 43 de ani a fost înjunghiat în plină stradă. Potrivit primelor informații, este vorba despre un militar.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiat, vineri seara, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Huşi, victima fiind găsită în stare gravă, la domiciliu, de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, au informat reprezentanţii instituţiei, scrie Agerpres.

Cea care a alerta polițiștii a fost chiar soția victimei. Potrivit declarațiilor acesteia, bărbatul rănit s-a târât, cu ultimele puteri, până acasă, unde a fost găsit de paramedici plin de sânge.

Victima se află în stare gravă

„SAJ Vaslui a intervenit în localitatea Huşi pentru un bărbat în vârstă de 43 de ani care a fost înjunghiat pe stradă de un necunoscut. Echipajul l-a găsit la domiciliu, conştient şi coerent, dar cu o plagă cu sângerare abundentă la vârful hemitoracelui stâng, în zona retroclaviculară. După acordarea primului ajutor, acesta a fost transportat la Spitalul Huşi. Ulterior pacientul a fost transferat la Spitalul ‘Sf. Spiridon’ Iaşi cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, cu diagnosticul de şoc hemoragic”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor și au demarat cercetări în acest caz, urmând să stabilească împrejurările în care s-a produs incidentul.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, au fost conduși la poliție doi bărbați, unul de 38 de ani și altul de 19 ani, pentru audieri.

author avatar
Andreea Vlad
488 afisari

5 COMENTARII

  1. SE CAFTESC UNIFORMELE INTRE ELE.ASTIA NU PRODUC NIMIC MATERIAL SAU SPIRITUAL.
    INVATA SA SE BATA SAU SE OMOARE CU PUSCA,TANCUL,AVIONUL,TUNUL,BOMBA.
    BA,RENUNTATI LA TOATE UNIFORMELE DE POMANA.
    TOATE BAT,IMPUSCA..SI IES LA PENZIE LA 40 ANI.DE CE ????.cretinilor
    ERA BINE IN SOCIALISM CU ARMATA ROMANA.lucrau,culegeau,defilau,faceau sport.
    TOATA ECONOMIA SOCIALISTA A FOSTA AJUTATA SI DE ARMATA. ASTA TREBUIE SA FACA

    • Du-te, bre, în gura mă-tii de jeg. Militarii se folosesc sa facem gauri curv elor din familia ta. Auzi la prost, militarii sa fie folosiți la recolte…

      • Toate loazele în uniforme trebuie trimise la muncă la stuf, la mină, la sare, la uraniu, la canale… Putorile împuțite trebuie puse la muncă până la 65 de ani!!!!!!!!!!!!!

  2. Care este problema? Da, dacă era victimă un om util societății, mai ziceam. Dar așa….

  3. Ce sa apere ăștia?La cules de porumb,sa facă ceva util, nu sa doarmă pe ei,put. Orile…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger