AcasăSOCIALAtac sângeros la Constanța! Două persoane au fost înjunghiate în plină stradă....

Atac sângeros la Constanța! Două persoane au fost înjunghiate în plină stradă. Atacatorul, în libertate!

atac cutitȘOCANT ! Un bărbat sare cu cuțitul la gâtul unei femei, la Roman. Victima a primit mai multe lovituri la gât / Ce s-a întâmplat cu ea

Este alertă în Constanța după ce un bărbat și o femeie au fost înjunghiați în plină stradă. Oamenii legii îl caută acum pe atacator.

Doi oameni au fost înjunghiaţi, marți noapte spre miercuri, în centrul oraşului Ovidiu din judeţul Constanţa, transmite Realitatea Plus. Victimele sunt un bărbat de 33 de ani și o femeie de 32 de ani care au fost înjunghiați pe stradă.

foto ziuaconstantaro

Incidentul a avut loc într-o piațetă, în urma unui conflict. Cei doi se plimbau, când un individ s-a năpustit asupra lor și le-a aplicat mai multe lovituri de cuțit.

Trecătorii au sunat de urgență la 112. Cadrele medicale i-au preluat pe femeie și pe bărbat și i-au dus la cel mai apropiat spital. Victimele sunt conștiente și cooperante, scrie ziuaconstanta.ro.

Polițiștii, pe urmele atacatorului

Potrivit primelor informații, femeia ar fi avut o relație cu tatăl atacatorului. După atac, agresorul a fugit. Bărbatul este căutat și acum de polițiști. Acesta ar avea asupra lui cuțitul cu care le-a provocat rănile victimelor sale.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, pentru continuarea cercetărilor.

author avatar
Andreea Vlad
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger