AcasăSOCIALAsocierile Consiliului Județean Ilfov cu Unitățile Administrativ Teritoriale din județ: încep să...

Asocierile Consiliului Județean Ilfov cu Unitățile Administrativ Teritoriale din județ: încep să se vadă roadele

O stradă din Comuna Jilava a fost reabilitată complet. Lucrările au fost finanţate în proporţie de 90% din bugetul Consiliului Judeţean Ilfov.

În cadrul proiectului „Reabilitare – Modernizare drum Steaua Sudului” s-a refăcut terasamentul drumului (săpături, balast, piatră spartă şi asfalt în două straturi, montare borduri, realizare trotuare, pe o lungime de 1.640 m, şanţuri pe un singur sens pentru preluarea apelor pluviale pe o porţiune de 400 m, guri de scurgere şi racordări străzi adiacente). Valoarea contractului de asociere s-a ridicat la 3,69 milioane lei, contribuţia CJ Ilfov fiind de 90%.

Consiliul Județean Ilfov a încheiat numeroase asocieri cu mai multe Unități Administrativ Teritoriale din județ în vederea realizării unor obiective de interes local, printre care merită amintite construirea de noi drumuri, dar și reabilitarea și modernizarea unora existente, investiții în branșamente la canalizare, în serviciile medicale sau de urgență, precum și în lucrări de combatere a inundațiilor.

Prioritatea Consiliului Județean Ilfov este aceea de a veni în sprijinul dezvoltării și modernizării comunităților locale. Iar roadele nu întârzie să apară având în vedere că în aceste zile a avut loc recepția unor lucrări extrem de importante pentru locuitorii ilfoveni.

author avatar
Andrei Coman
243 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger