AcasăSOCIALArmata Română face recrutări. Ce tip de soldaţi caută MApN

Armata Română face recrutări. Ce tip de soldaţi caută MApN

MApN prelungește perioada de recrutare. Peste 5.000 de locuri sunt introduse în Planul de recrutare. Aşada, perioada se prelungeşte până pe 8 martie.

E vorba despre perioada de înscriere a candidaților pentru posturile de soldați și gradați profesioniști din cadrul activităților derulate.

Orarul înscrierilor

Peste 5.000 de locuri sunt introduse în Planul de recrutare.

Perioada de înscriere a candidaților pentru posturile de soldați și gradați profesioniști din cadrul activităților derulate, în această perioadă, de Ministerul Apărării Naționale, se prelungește până la data de 8 martie 2024.

Astfel, procesul de recrutare și selecție pentru posturi de soldați și gradați profesioniști, se desfășoară după următorul calendar:

  • înscrierea candidaților: 12.02 – 08.03.2024,
  • selecția candidaților: 19.02 – 15.03.2024,
  • efectuarea examinării medicale în unitățile sanitare militare: 26.02 – 22.03.2024,
  • termen final de întocmire a dosarelor de candidat: 03.04.2024”, potrivit unui comunicat de presă.

5093 locuri, în Planul de recrutare

A fost introduse în Planul de recrutare 5093 de locuri, în 41 de județe din ţară și în Municipiul București.

MApN precizează că informații referitoare la oferta profesională, condiții de recrutare, selecție și repartiție pot fi obținute direct de la unitățile militare pentru care candidații optează sau de la Biroul informare recrutare de pe raza localității de domiciliu.

Pe măsură ce conflictul din Ucraina continuă și nu dă semne că s-ar încheia prea curând, iar în Orientul Mijlociu se extind luptele, un conflict global pare aproape inevitabil.

NATO vs. Rusia nu e despre cine ar câștiga (nu există decât pierzători dacă se folosesc arme nucleare!), mai degrabă trebuie să ne intereseze cât rezistăm noi, europenii și pe cine ne putem baza.

author avatar
Andrei Ștefan
580 afisari

16 COMENTARII

  1. Rusine la armata romana niste tradatori si gunoaie care fac jocul Diavolului drogat si criminal si speram ca hipersonice le si zircoanele vor avea grija de ei

    • Angel Tîlvăr ministrul apararii este fiul fostului şef al Securităţii din Judeţul Vrancea până în 1989, Petrică Tîlvăr. .
      Domnule Angel aveti un copil care poate sa se ofere voluntar in armata ptr a apara tara. De ce nu o face avand in vedere trecutul ”glorios” al tatalui dvs si desigur al dvs?

      • multumim de informatie , nu stiam dar banuiam ca are legatura cu oroarea satanica numita comunism – se vede din manierismele specimenului.

  2. ”MApN prelungește perioada de recrutare. ”
    Ha ha ha . Johannes cu de la sine putere i-a semnat lui Zelenski acordul de garantare a securitatii Ucrainei.
    Armata romana recruteaza carne de tun sa o trimita acolo.
    Cum o sa va simtiti cand va veti intoarce din ”teatre” fara o mana si un picior , ”voluntarilor”?

    • Ia uite ce spune Tivar Angel ministru apararii si fiu de tortionar comunist (ca si Rafila):
      ””Sunt vrancean . M-am nascut in Vrancea, am crescut in Vrancea, am invatat in Vrancea, lucrez in Vrancea.”
      Asta nu cumva e unul din fiii Vrîncioaiei?

    • Corect dnu.Silvestru. Cristoiu zice de șoșoaca (are un podcast) ca unde e cv important, o revendicare, dezbatere, ea se duce și dă o bășină cu gaz sarin! Și totul sa terminat! Șoșoacă face singura cit o armată. Și generalu Izmană Oprea daca a dat un rîgâit ca după masa de la popota gata le-a provocat pojar și oreion inamicilor..

  3. Ce tip de soldaţi caută MApN??? Pai orice gaseste. Acum 1 an l-au chemat pe tata (67 de ani , in baston, 2 AVC) la comenduirea garnizoanei ptr up datarea rezervei de lupta. A fost declarat apt!!!!

  4. Cati volintiri s-au prezentat si ocupat posturi de soldat la oferta de 5000 de locuri? 58, 61 sau poate 114 ? Cine mai e atat de prost incat sa mearga de bunavoie la armata ?

  5. Sa meargă slugile occidentului si copii lor ! Asa cum sunteți bagati in companiile de stat. La arme corupților! Ciuca du-te!

  6. Daca ar vizita azilurile Marcuta, Socola si altele ar putea recruta o elita militara demna de cauza lui Zelinsky.

  7. Baietii romani au vazut cu totii ce inseamna transee, ce inseamna bombardament,razboi, ce inseamna armata. Si toti cei care se vor inrola pe bani putini, stiu ca odata intrati, nu mai au posibilitatea sa refuze trimiterea pe front, chiar daca parasesc armata. Si nu-i departe vremea. Lucratura nemteasca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger