AcasăSOCIALAproape de tragedie, la Mamaia: 6 copii, intoxicaţi cu clor la piscina...

Aproape de tragedie, la Mamaia: 6 copii, intoxicaţi cu clor la piscina unui hotel!

strand-apaAproape de tragedie, la Mamaia: 6 copii, intoxicaţi cu clor la piscina unui hotel!

Au plecat în vacanţă ca să se relaxeze, dar mai multe familii au fost aproape de o tragedie. De ce? Copiii s-au intoxicat cu clor la piscina hotelului în care erau cazaţi la Mamaia.

Şase micuţi, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 9 ani, au fost transportaţi, vineri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa după ce s-au intoxicat cu clor, în piscina unui complex hotelier de lux din nordul staţiunii Mamaia.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, copiii prezintă vărsături şi dureri în gât.

Cum au reacţionat salvatorii?

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea” a informat că la faţa locului au fost mobilizate, după alertarea autorităţilor prin numărul unic de urgenţă 112, patru echipaje SMURD şi alte două de la SAJ.

De asemenea, a fost sesizată şi poliţia. Agenţii se vor deplasa la fața locului pentru a face cercetări și pentru a se stabili cum s-au petrecut lucrurile și dacă este nevoie de întocmirea unui dosar de cercetare penală.

Cum se simt copiii?

Cei şase copii au fost preluaţi de cadrele medicale şi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri de specialitate. Ei sunt conştienţi şi colaboranţi. Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean, cei şase copii au acuzat dureri în gât şi vărsături.

Vă reamintim, pe litoralul românesc, însă, temperaturile maxime vor ajunge la 29 de grade în weekend, potrivit meteorologilor.

Sâmbătă: maxime de 26-28 de grade, minime de 21-22 de grade. Apa mării: 22-24 de grade. Duminică: maxime de 25-28 de grade, minime:19-20 de grade. Apa mării: 22-23 de grade.

author avatar
Andrei Ștefan
369 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aoleu si parca ieri plangea cu lacrimi de croco un vajnic aparator al HoReCa, despre „betele in roate” care le pune toata lumea, iar dansii nu pot sa-si serveasca clientela la standarde europene si la preturi neschimbate din 2019. A uitat sa precizeze ca si atunci s-a spus ca preturile sant exorbitante iar serviciile naspa si de atunci nu-mi amintesc sa ne fi marit cineva salariile, iar dansii au primit ajutoare din putinul nostru. Si uite ca din marea „grija” pentru clientul nostru stapan(it), au otravit apa. Or fi citit niste pagini de istorie cu otravirea fantanilor dar au uitat sa ne avertizeze pe noi. Apropo, n-am inteles niciodata cu parjolirea asta in istorie… am inteles de otraveau fantanile, de ce ardeau granele, cu animalele fugeau in paduri… ma, da de ce dadeau foc acareturilor si caselor (vezi filmele) ??/ Sa nu huzureasca turcii in „palatele” din paianta (max) ??? Nu mi-am putut explica nici eu si nici altii… Revenind la chestiune sa nu mire pe nimeni ca ochii ne sant indreptati spre altii care nu cunosc cuvantul JECMANEALA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger