AcasăSOCIALClienţii, aproape de DRAMĂ la Cluj-Napoca: tavan prăbuşit la mall, lângă locul...

Clienţii, aproape de DRAMĂ la Cluj-Napoca: tavan prăbuşit la mall, lângă locul de joacă! (VIDEO)

tavan iulius mallAproape de DRAMĂ la Cluj-Napoca: tavan prăbuşit la mall, lângă locul de joacă!

Clienţii unui mall din Cluj-Napoca au trecut pe lângă o tragedie, duminică. O parte a tavanului fals de la Iulius Mall s-a prăbușit! Peretele superior s-a prăbuşit în apropierea unui loc de joacă pentru copii. Este vorba de aleea principală din mall care duce spre supermarket.

Din primele informaţii se pare că nu sunt persoane rănite. De asemenea, nimeni nu a sunat la 112. Ca urmare, nici pompierii şi nici poliţiştii nu au fost sesizaţi.

Care a fost cauza prăbuşirii?

Reprezentanţii mall-ului au explicat cele întâmplate. Incidentul a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat.

Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni. Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube. Zona a fost delimitată rapid și se lucrează deja la remediere, activitatea nefiind afectată.

Întregul sistem de instalații al mall-ului și cel de climatizare este verificat periodic, însă nu a fost o defecțiune care putea fi sesizată.

Apoi, administratorii unităţii şi-au cerut scuze clienţilor pentru disconfortul creat.

author avatar
Andrei Ștefan
331 afisari

2 COMENTARII

  1. Ma cac in mall-urile voastre ! Excrementul de la Guvern va pregateste si voua falimentul !- La iarna va urla vantul .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger