AcasăSOCIALAparatul DrugTest al Poliţiei Române s-a ÎNROŞIT! Şoferii, beţi şi drogaţi la...

Aparatul DrugTest al Poliţiei Române s-a ÎNROŞIT! Şoferii, beţi şi drogaţi la volan!

Caz terifiant! Surprinși în timp ce cărau un cadavru într-un covor! S-a aflat că femeia a decedat în București. Ce a anunțat PolițiaPoliţiştii, ŞOCAŢI de motivul pentru care un sucevean a sunat la 112! Apoi, au văzut grozăvia cu ochii lor

O razie de amploare a Poliţiei Române a scos la suprafaţă inconştienţa şoferilor. Aparatul DrugTest a indicat faptul că mai mulţi tineri au condus după ce au consumat substanţe psihoactive.

Mai mulţi şoferi au fost lăsaţi pietoni de către poliţişti, după ce au fost prinşi băuţi sau drogaţi la volan.

Şofer prins că a consumat cocaină

Un tânăr din Bucureşti s-a urcat la volan după ce a consumat droguri, dar după scurt timp a fost oprit de polițiștii rutieri.

Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost depistat pe o stradă din Sectorul 1, conducând sub influența stanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că acesta ar fi consumat cu o cocaină”, a declarat Oana Pîrvan, purtător de cuvânt Brigada Rutieră.

O femeie de 36 de ani s-a urcat la volan după ce a consumat canabis.

„Femeia în vârstă de 36 de ani a fost depistată de către polițiștii Brigăzii Rutiere conducând pe drumurile publice din Capitală sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTestest a rezultat faptul că aceasta ar fi consumat canabis”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Un bărbat s-a automutilat la audieri

Un bărbat de 30 de ani din Botoşani a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri într-un dosar de tâlhărie, iar acolo a scos un briceag şi s-a tăiat pe piept.

El a fost dus la spital, cadrele medicale stabilind că rănile produse au fost superficiale. Bărbatul a fost internat în secţia de psihiatrie. Un poliţist este cercetat disciplinar de către conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani în acest caz.

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Control Intern, Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de poliţistul care a permis accesul tânărului de 30 de ani, în sediul poliţiei, pentru a se stabili cu exactitatea dacă acesta a manifestat neglijenţă în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi care sunt abaterile pe care acesta le-a comis.

În funcţie de rezultatele verificărilor, faţă de agentul de poliţie, vor fi dispuse măsurile care se vor impune”, conform Poliţiei.

author avatar
Andrei Ștefan
533 afisari

1 COMENTARIU

  1. ZIARE.COM SITEUL SECURISTILOR PERICULOSI , RUSINEA SI MIZERIA NATIUNII JEGUL JURNALISMULUI SI PUPIN CURISMULUI LINGAILOR IN CUR
    ZIARE.COM UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIE !
    CENZURA SI INSULTE PENTRU CINE NU COMENTEAZA DUPA CRITERIILE IMPUSE DE LINGAII SITE-ULUI
    FALSI JURNALISTI , JEGURI PUPIN CURISTE CE LAUDA CLASA POLITICA ZILNIC PENTRU A FI PLATITI DIN BANUL PUBLIC

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger