AcasăSOCIALAnunţ-SURPRIZĂ pe piaţa imobiliară: cabana Babele din Bucegi, scoasă la vânzare. Preţul...

Anunţ-SURPRIZĂ pe piaţa imobiliară: cabana Babele din Bucegi, scoasă la vânzare. Preţul este ASTRONOMIC!

Anunţ-SURPRIZĂ pe piaţa imobiliară: cabana Babele din Bucegi, scoasă la vânzare. Preţul este ASTRONOMIC! Sursa foto: captura YouTube

Se vinde orice în România. Cel puţin, asta e valabil pe piaţa imobilară. Practic, nu există clădire ce n-ar putea face obiectul unei tranzacţii. Mai nou, se caută clienţi pentru cabana Babele din Bucegi.

Conform anunțului, prețul de vânzare este de 1.150.000 de euro.

Ce reprezintă cabana Babele?

Construcţia din creierii munţilor, de la o altitudine de 2206 metri, reprezintă baza turistică centrală a munților Bucegi, aici încrucișându-se principalele drumuri.

A fost construită în 1937 de către societatea turistică Asociația Drumeților din Munții Înalți ai României (A.D.M.I.R.) după proiectul arhitectului Octav Doicescu. În anii comunismului aspectul cabanei a fost ușor modificat. Însă după 1989 cabana a devenit practic de nerecunoscut, din cauza modificărilor aduse clădirii.

Detalii tehnice cabana Babele:

  • construcţie S+P+2E+M
  • capacitate: 108 locuri în 30 de camere cu 2 – 12 paturi
  • bufet și restaurant cu autoservire permanentă
  • lumină electrică de la rețeaua publică
  • toaletă și apă curentă
  • încălzire cu gaze naturale și calorifere

Românii se mută de la sate la oraşe

În ţara noastră, continuă migrarea de la sate la oraşe. Românii caută zone în care să locuiască, unde pot găsi școli bune, locuri de muncă și locuințe la prețuri accesibile.

Deși piața imobiliară este în continuă expansiune și există încă zeci de locuințe în lucru, este posibil ca oferta să nu facă față cererii, dat fiind numărul mare de cereri pentru locuințe în prezent.

Prețul locuințelor continuă să crească și nu pare că se va opri. Creșterea prețurilor este atât un efect al creșterii inflației, care a provocat creșterea prețurilor materialelor de construcție, cât și lipsa forței de muncă în acest domeniu, dar și cererea constantă de locuințe noi.

author avatar
Andrei Ștefan
1.378 afisari

3 COMENTARII

  1. BA,TEMBELILOR.CABANA ESTE A STATULUI ROMAN.
    AU FACUT-O COMUNISTII LUI DEJ,IN 1950
    BA,BOALA,DA-MI BANII MEI.
    AM LUCRAT LA EA.ERAM CU ROABA,BOLNAVILOR.
    SA VA MANANCE VARICELE SI SIDA.VREU BANII MEI
    SA NU AVETI PARTE DE EA=gigi diavolul lu zatbecali cruce de piatra

    • Proastei i se spune clar c-a fost terminată în 1937 și tembela spune că era ea cu roaba! De fapt proasta era doar roabă…

  2. Ca sa cumperi ceva in RO sau in UE trebuie sa fii prost sint sute de tari in lume cu femei frumoase ,mincare buna si propietati ieftine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger