AcasăSOCIALAniversare ”taxată” cu 5.000 de lei! Câți oameni au găsit polițiștii la...

Aniversare ”taxată” cu 5.000 de lei! Câți oameni au găsit polițiștii la o petrecere din Arad – VIDEO

Câți oameni au găsit polițiștii la o petrecere din Arad (sursa foto: captură youtube)

În contextul creșterii, în ultima perioadă, a numărului cazurilor noi de infectări cu COVID-19, autoritățile au impus restricții, în ideea de a se limita, pe cât de mult posibil, răspândirea virusului.

Doar că, din câte s-a văzut recent, nu toată lumea respectă deciziile oficiale de a pune pe pauză evenimentele private la care pot apărea aglomerări de persoane, incluse fiind în această categorie și mesele festive.

O astfel de situație a fost ”taxată” vineri seara de către oamenii legii din Arad. Concret, polițiștii au oprit la un local din Ineu, unde avea loc o petrecere organizată cu ocazia unei zile de naștere, la care s-ar fi adunat în jur de 40 de oameni. Ca urmare a celor constatate, reprezentanții legii n-au stat pe gânduri și l-au amendat pe administratorul spațiului respectiv. Aceasta nu a fost, însă, unica măsură aplicată.

“În incinta localului și pe terasă avea loc o petrecere privată (aniversare), fiind legitimate aproximativ 40 de persoane care participau la eveniment. A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 de lei administratorului localului, fiind întocmit și un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean, citați de aradon.ro.