AcasăSOCIALAngajaţii români care vor primi mai mulţi bani la salariu începând cu...

Angajaţii români care vor primi mai mulţi bani la salariu începând cu 1 iunie 2023. Nu e vorba despre profesori!

Salariul-minim

Deşi profesorii fac grevă de 5 zile şi vor continua cu această formă de protest, Guvernul a rămas ferm pe poziţii şi a anunţat că, în afara cardurilor de 2.500 lei, nu le vor da alţi bani.

Există, totuşi, o anumită categorie de angajați români care vor primi salarii mai mari, începând cu 1 iunie 2023.

Bani pentru personalul plătit din fonduri publice

Prin OUG nr. 168/2022 s-a stabilit că, începând cu 1 ianuarie 2023, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor de funcție/salariilor de funcție/indemnizațiilor de încadrare lunară de care beneficiază personalul plătit din fonduri publice se majorează cu 10% față de nivelul acordat pentru luna decembrie 2022, fără a se depăși valoarea nominală pentru anul 2022 stabilită potrivit anexelor la Legea-cadru nr. 153/2017.

Ordonanța derogă, practic, de la prevederile Legii 153, care stabilesc că începând cu anul 2023, salariile de bază, soldele de funcție/salariile de funcție şi indemnizațiile de încadrare ar fi trebuit să se stabilească prin înmulțirea coeficienților prevăzuți în anexele nr. I-VIII din Legea 153 cu salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată în vigoare.

Printr-un alt proiect de OUG, pus în dezbatere la Ministerul Muncii, se propune acum modificarea a însăși OUG 168, astfel încât pentru bugetarii din categoria (anexa VIII) „Administrație” să se aplice din 1 iunie 2023 nivelul salariilor de bază prevăzute de Legea 153 pentru anul 2022.

author avatar
Andrei Ștefan
1.071 afisari

2 COMENTARII

  1. O informatie importanta pentru CRESTINI, in acest an al sfarsitului celui de-al treilea razboi mondial atipic pornit de khazarii inchinatori la Satana Yehova, care au inrobit OMUL de pe timpul lui Hamurabi de acum 5 mii de ani, si de reptilienii cazati pe nava extraterestra numita Luna, care se afla in apropierea Pamantului de aproape 15 mii de ani conform spuselor lui Herodot.

    Data exacta a nasterii Mantuitorului Iisus Cristos,

    Din Raportul scris de Pilat, guvernatorul Iudeei către Octavianus Augustus, împăratul Imperiului Roman, imediat după Răstignire, si din alte documente, reies urmatoarele informatii: Guvernatorul Pilat dateaza raportul: ,,Guvernatorul PONŢIU PILAT, Făcut în Ierusalim în a XXVIII-a zi a lunii Martie, Anul 4147 de la creaţie ‘’ Batalia de la Vaslui din ziua de 10 Ianuarie 1475 = anul Domnului 6983
    Scrisoarea lui Pilat dupa rasticnirea Lui Iisus : 28 Martie anul Domnului 4147

    Din 2023 a.c. vom scadea 1475, anul bataliei de la Vaslui, si rezulta 548 de ani pe care ii vom adauga la anul Domnului 6983 ( 1475 ) si vom constata ca ne aflam in anul Domnului 7531.
    Din anul Domnului 7531 vom scadea anul Domnului 4147, anul rasticnirii lui Iisus si vom afla ca au trecut
    3384 de ani si nu putin peste 2000 de ani, cum suntem mintiti.

    Despre imparatul Octavianus Augustus sunt multe texte si intr-unul am gasit exact ce cautam : ,,… La începutul anului 29 î.Hr. D.Hr. , a fost numit la consulat pentru a cincea oară cu Sextus Apuleius ca coleg. Pe 1 ianuarie, Senatul confirmă toate deciziile sale anterioare luate, împiedicându – l de la a fi nevoie să – i apere unul câte unul la întoarcerea sa la Roma.
    Pe 11 ianuarie, ușile templului lui Janus sunt închise, punând capăt simbolic războiului civil și asociindu-l pe Octavian cu noua pace, deși acest lucru nu a fost încă stabilit pe teritoriile de frontieră unde rămâne necesară o puternică prezență militară. Senatorii și poporul roman înmulțesc, prin urmare, cele mai prestigioase onoruri pentru cel care se prezintă ca arhitect principal al revenirii păcii…’’

    Prin urmare, Iisus se refera la acest moment: ,,… „Prinţ al pământului, a răspuns Iisus, nu am venit ca să aduc în lume război, ci pace şi iubire şi bunăvoinţă.
    Eu m-am născut în aceeaşi zi în care Cezarul a dat pace lumii romane…’’

    Concluzia este: data exacta a nasterii Lui Iisus Cristos este 11 ianuarie anul Domnului 4118
    (4147 – 29 = 4118 ), adica acum 3413 ani (7531 ( 2023 ) – 4118 = 3413 ani ) !

    Scrisoarea a fost modificata ca sa sune conform minciunilor khazarilor inchinatori la Satana Yehova care l-au arestat si l-au dat pe mana romanilor sa-l rastigneasca: aici au scornit ca avea 33 de ani ( numar masonic ), si in alte scrieri ca s-a nascut pe 11 Septembrie ( numar masonic – vezi 9/11 Turnurile gemene ), si 11 + 13 zile lipsa din calendar = 24 Septembrie, inceputul ,,anului evreiesc ‘’ – khazar.
    Khazarii au modificat si numele imparatului – in loc de Augustus au pus Tiberius pentru a-i duce in eroare pe cei interesati de a afla data exacta a nasterii Mantuitorului Iisus Cristos, insa cifrele nu pot fi modificate peste tot si facatura se vede din avion :

    Octavianus Augustus s-a nascut in anul 63 i.Cr. si a murit in anul 14 d.Cr.
    Domnie :16 ianuarie anul 27 î.Hr. – 19 august anul 14 d.Hr.
    Tiberius s-a nascut in anul 42 i.Cr. si a murit in anul 37 d.Cr.
    Domnie: din anul 14 d.Cr. pana in anul 37 d.Cr.

    Asadar daca Tiberius a domnit din anul 14 dupa Cristos cum putea sa fie imparat in timpul lui Cristos, care a fost rastignit cu 14 ani inainte de moartea lui Octavian Augustus si inainte de inceperea domniei sale ? Adevarul iese la lumina si dupa 3413 ani !

  2. Din acest calcul simplu mai reiese un adevar : din istoria poprului roman lipsesc 1260 de ani !
    In anul 101 d.Cr. conform istoriei masluite, Dacia a fost cucerita de romani.

    Adaugand 101 ani la anul Domnului 4147 – anul rastignirii Mantuitorului, rezulta ca Dacia a fost cucerita in anul Domnului 4248.
    Scazand din anul Domnului 7531 (2023 ) cei 4248 de ani de la cucerirea Daciei rezulta ca aceasta cucerire s-a intamplat in urma cu 3283 de ani.

    Asadar, poporul roman urmas al atlantilor, este mai vechi de 3283 de ani.
    Din istoria mincinoasa predata in scolile Romaniei cu profesori care abia iau nota cinci cu shpaga la titularizare, lipsesc 1260 de ani : 3283 – 2023 = 1260 ani lipsa.

    CaCademia romana trebuia desfiintata dupa ’90, fiind o noua forma a inchizitiei moderne ca si OSIM, ambele conduse de masonii satanisti, pe langa faptul ca a avut in randurile sale pe ,,savanta de renume mondial’’ Ilenutza Ceausescu CODOI, s-a dovedit doar un tzarc de senili inregimenati intr-o noua forma de control care sa opreasca orice eventuala descoprire ce ar fi putut leza interesele Cabalei .
    Aceasta organizatie inutila va trebui desfiintata pentru nu a facut nimic bun pentru popor, ba din contra a ascuns orice dovada istorica si stiintifica despre originea poporului roman, in ciuda unor descoperiri facute de istorici straini respectabili care au adus in fata lumii dovezi clare despre continuitatea poporului roman pe aceste meleaguri.
    Chiar si istoricii unguri au contrazis teza falsa ca ungurii (un trib khazar ) ar fi fost pe aceste meleaguri inaintea poporului roman.

    Istoria adevarata a poporului roman va trebui rescrisa, si va fi rescrisa de istorici adevarati si patrioti curajosi, cu coloana vertebrala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger