AcasăSOCIALAngajaţii din România care primesc 200 lei primă de Moş Niculae. Banii...

Angajaţii din România care primesc 200 lei primă de Moş Niculae. Banii intră direct pe card

Există angajaţi în România care primesc veşti bune de Moş Niculae. Mii de bugetari vor primi bani în plus în decembrie. Cine sunt aceşti oameni?

Mii de angajați ai Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de o primă de Moș Nicolae. Banii vor fi acordați în cursul zilei de marți, 5 decembrie.

200 lei primă de Moş Niculae

Angajații Complexului Energetic Oltenia vor beneficia de o primă de Moș Nicolae. Suma este de 200 de lei pentru fiecare copil. Mai mult decât atât, unii dintre angajați vor primi și plase cu dulciuri pentru minorii în întreținere.

Prima de Moș Nicolae este prevăzută în Contractul Colectiv de Muncă.

Urmează alte bonusuri

Iar veştile bune curg pentru angajaţii Complexului Energetic Oltenia. Minerii și energeticienii vor mai beneficia, până la finalul acestui an și de alte prime.

Astfel, în data de 12 decembrie va fi acordată angajaților companiei energetice o primă de Crăciun în valoare de 1.300 de lei. De asemenea, pe 15 decembrie, va fi virată în conturile angajaților lichidarea la salariu.

  • pe 20 decembrie, va fi acordată prima tranșă din economia la fondul de salarii. Aceasta are o valoare de 1.000 de lei net, dintr-un total de 1.512 lei net.
  • minerii și energeticienii vor mai primi, pe 27 decembrie, avansul salarial.

Românii caută salarii mai bune în străinătate

Altfel, românii emigrează „în valuri” în căutarea unui trai mai bun, în Europa. În ultimii 10-15 ani, au „fugit” mai mult de 2 milioane de români, ceea ce reprezintă aproape 20% din forța de muncă, arată un raport al Băncii Mondiale. Detalii AICI.

Salariul minim din țara noastră trece cu puțin peste 600 de euro, şi acela brut. România se află astfel la coada clasamentului veniturilor minime din spațiul comunitar.

author avatar
Andrei Ștefan
258 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri