AcasăSOCIALAnchetă la un spital din România. Personalul medical a profitat din plin...

Anchetă la un spital din România. Personalul medical a profitat din plin de Covid şi a „tras” la bani!

omicronAnchetă la un spital din România. Personalul medical a profitat din plin de Covid şi a "tras" la bani!

Corpul de Control al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vâlcea efectuează în prezent cercetări la Spitalul Horezu, declarat în perioada pandemiei spital suport COVID.

Verificarea este efectuată după ce toți angajații unității medicale, respectiv 300 de persoane, au beneficiat de sporul COVID de 85% în ultimele luni în condițiile în care în mai sau aprilie doar 9 sau 10 pacienți au fost internați cu Sars-Cov2.

Toţi angajaţii au încasat 87.454 lei

Suma încasată de către toți angajații în luna mai este de 87.454 de lei, conform datelor oferite de CAS Vâlcea.

Guvernul a aprobat recent un act normativ prin care se creează cadrul legal de compensare financiară a riscurilor la care este supus personalul de specialitate medico-sanitar şi auxiliar sanitar din unităţile sanitare care are în îngrijire pacienți diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, pe perioada situațiilor de risc epidemiologic și biologic.

Se acordă sporul pentru condiţii de muncă deosebit de periculoase în procent de la 55% până la 85% personalului de specialitate medico-sanitar şi auxiliar sanitar din unitățile sanitare care este implicat direct în transportul, recoltarea probelor biologice/testarea rapidă, evaluarea, diagnosticarea şi tratamentul pacienţilor suspecți și confirmați cu COVID-19 pe durata situaţiilor de risc epidemiologic şi biologic.

author avatar
Andrei Ștefan
845 afisari

4 COMENTARII

  1. Cand s-au marit salariile personalului medical, spuneam ca totul e degeaba. Nimic nu-i satura de bani, nici salarii, nici recompense. Mita e in continuare perceputa si o dai ca n-ai ce face, ei se cred Dumnezeu pe pamant. Nu sant.

  2. Moartea alba, asta a însemnat perioada covid și asta cu ajutorul unor medici vânduți globalismului satanic

  3. pai daca tot ii iubiti asa de mult macar sa stiti cati sunt.sursa.hotnews.
    Din punct de vedere al asigurării cu personal medico-sanitar, în anul 2019 sistemul de sănătate a dispus de:
    63.300 de medici, în creștere cu 2.700 de medici față de anul 2018;
    17.000 de medici stomatologi, în creștere cu peste 500 de medici stomatologi față de anul 2018;
    18.100 de farmacişti, în creștere cu peste 450 de farmaciști față de anul precedent;
    150.300 de persoane cu pregătire sanitară medie, în creștere cu 4.900 față de anul 2018 şi de 72.400 de angajați – personal sanitar auxiliar, în creștere cu 2.100 față de anul 2018.
    mai sunt vreo 10.000-15.000 aia de la smurd

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger