Cauta

ANAF vinde mașini confiscate la preț de chilipir. Cu doar 120 de euro îți iei un super autoturism

ANAF

ANAF vinde mașini confiscate la preț de chilipir. Cu doar 120 de euro îți iei un super autoturism / foto: auto-bild.ro

ANAF scoate la licitație mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite, cu preţuri accesibile pentru toată lumea. Vânzarea este directă sau prin licitație, așa cum procedează de obicei ANAF. Autoturismele sunt vândute de Administrația Județeană a Finanțelor Publice din mai multe județe din țară.

Pe 17 noiembrie, la Constanţa, ANAF vinde la licitaţie un autoturism Audi Q5 Quattro, an de fabricație 2010, culoare albă, transmisie automată. SUV-ul Audi are un motor pe benzină, de 211 cai-putere. Kilometrajul nu este specificat, iar autovehiculul are certificat de înmatriculare. Prețul de pornire al licitației este de 41.076 lei. La licitație mai participă și un Audi A8, an fabricație 2003, culoare neagră, transmisie automată. Autoturismul este într-o stare tehnică satisfăcătoare, are un motor de 3,7 litri, care dezvoltă 206 cai-putere. Prețul de pornire al licitației este de 13.182 de lei.

Serviciul Fiscal Municipal Curtea de Argeş a scos la licitație, începând cu data de 6 noiembrie, un Mercedes-Benz E270 CDI, an fabricație 2000, de culoare albastră. Autoturismul are un motor diesel de 2,7 litri, prezintă uzură fizică mare, nu este în stare de funcționare și nu are certificat de înmatriculare. Prețul de pornire al licitației, TVA inclus, este de 6.675 de lei.

Compartimentul județean de valorificare bunuri Argeș, cu sediul în Pitești, va mai scoate la licitație, începând cu data de 16 noiembrie:

Citroen C5 la 900 de euro

Serviciul teritorial de valorificare bunuri nr.2, Compartimentul regional de valorificare bunuri confiscare în materie penală Galați, cu sediul în Galați, scoate la licitație, începând cu 9 noiembrie

La Deva, ANAF organizează o licitație, începând cu 9 noiembrie, pentru două mașini mai vechi: un Volkswagen Golf, an de fabricație 1994, cu preț de pornire de la 600 de lei, și o Alfa Romeo 166, an de fabricație 1998, cu preț de pornire de la 1500 de lei.

Ultimele stiri

  • Vara începe „în forță”! La ce valori vor ajunge temperaturile zilele următoare. Șefa ANM: „Înseamnă deja pragul unei zile de caniculă”
  • Alertă alimentară în România. Sortiment de pește, retras de la rafturi de un cunoscut hipermarket/Care e motivul
  • Cresc veniturile populației în urma măsurilor PSD: românii iau mai multe credite, pe dobânzi mai mici
  • Fluctuațiile la prețul energiei nu-i afectează pe români: Guvernul Ciolacu păstrează plafonarea prețurilor până în primăvara lui 2025
  • Ucrainean reținut de DNA Constanța, pentru cumpărare de influență/Prins în flagrant
  • El a câștigat finala „Românii au talent”, sezonul 14! Tânărul pleacă acasă cu marele premiu de 120.000 de euro – VIDEO
  • Suma uriașă pe care a Trump a câștigat-o în 24 de ore după condamnare. „Sistemul nostru digital de strângere de fonduri a fost copleşit”
  • Imagini dramatice în Italia! Trei tineri, filmați în timp ce se țin în brațe, înainte de a fi luați de ape/Mașina lor, cu numere românești
  • Horoscop 1 iunie 2024. Comunicarea este cheia astăzi
  • Momente de spaimă! Un autocar cu zeci de copii a luat foc pe autostrada A10, în judeţul Alba
  • Exit mobile version