AcasăSOCIALAna, femeia ucisă de câini, a mai fost ABANDONATĂ o dată de...

Ana, femeia ucisă de câini, a mai fost ABANDONATĂ o dată de autorităţi. Mărturia bărbatului care a salvat-o în 2022

Familie lovită de o dramă cumplită! Un copil de șase ani a murit după ce a fost mușcat de câiniAna, femeia ucisă de câini, a mai fost ABANDONATĂ o dată de autorităţi. Mărturia bărbatului care a salvat-o în 2022

Ana Oros, femeia de 43 de ani care a murit, sâmbătă, după ce a fost atacată de o haită de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București, mai fusese atacă în acelaşi loc şi În luna aprilie 2022.

Atunci, ea a ajuns la spital în stare gravă. Ea fusese salvată de doi biciclişti.

Autorităţile au pasat cazul de la una la alta

Femeia a fost salvată din colţii animalelor de doi biciclişti, care treceau prin zonă. Femeia a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență.

Potrivit autorităţilor, câinii au ieșit din curţile oamenilor și au fost ridicați atunci de către lucrătorii primăriei pentru că deținătorii nu aveau acte.

A fost în aprilie anul trecut. Eram cu bicicleta cu încă un coleg. Am observat că era pe câmpul respectiv și în momentul în care a fost înconjurată de câini am alergat de pe bicicletă, am găsit o creangă pe jos, am alungat câinii respectivi. Colegul meu a sunat la 112, au venit echipajele, am scos-o de acolo, era foarte rănită.

A venit Salvarea, a dus-o la spital. Ulterior, m-am întâlnit cu ea tot în zonă, alerga, mi-a arătat rezultatele operațiilor.Exact în ziua în care s-a întâmplat evenimentul am fost sunați de Poliția Capitalei, am dat declarații și eu și colegul meu, iar domnul polițist ne-a promis ca pe viitor când avem astfel de situație să-l sunăm.

Lucru pe care l-am făcut în septembrie anul trecut când acești câini au început să reapară, la fel, în haită. Răspunsul domnului polițist a fost cel puțin ciudat.

A spus că nu e în jurisdicția lui, deși i-am spus că „dumneavoastră vă ocupați de caz, ar trebui să vă implicați”.

Mi-a spus să sun la ASPA, am sunat și la ASPA. De la ASPA m-a contactat un domn să-i trimit poze, i-am trimis și lui aceste poze. Am încercat să-l sun pe polițist în aceeași zi fără rezultat”, a povestit unul dintre biciclişti.

Actualul primar al sectorului 6, Ciprian Ciucu, spunea în anul 2013, în momentul morții copilului Ionut Anghel, de 4 ani, care a fost sfâșiat de o haită de câini, că nu mai dorește câini pe străzi.

author avatar
Andrei Ștefan