AcasăSOCIALAmplă acțiune de curățare a parcurilor din sectorul 4, efectuată de Totul...

Amplă acțiune de curățare a parcurilor din sectorul 4, efectuată de Totul Verde. SA

Iarna bate la ușă! Suprafețele publice sunt tot mai sărace în frunze, semn că toamna își dă ultima suflare! Tocmai de aceea, în prag de prima nea, este important ca spațiile verzi să fie curățate. Aspect de care, în sectorul 4, se ocupă Totul Verde. SA, indiferent de anotimp! Zilele acestea a fost demarată o amplă acțiune de curățenie! Echipe mixte de lucrători au ieșit cu greble și cu suflători pentru a reda parcurilor, părculețelor ori altor suprafețe verdele natural, specific locurilor îngrijite.

Foto: Gabi Boholț

Preocuparea nu este doar pentru întreținerea spațiului verde, ci și de degajarea, măturarea, spălarea aleilor, trotuarelor din respectivele locuri ori din alte zone asemănătoare.

Pentru mai multe detalii, este suficient să accesați site-ul https://totulverde.ro/

author avatar
Andrei Coman
114 afisari

2 COMENTARII

  1. De aia a facut pe toate arterele principale parcari pe bani si afisate in euro ca sa i toace ei pe tot felul de plante care multe mor de neingrijire??? Chiar asa sa faci toate parcarile cu plata si stau goale? ??

  2. Anonime, sectorul 4, este cel mai curat si îngrijit sector. Stau aici de 35 de ani si sunt mândră de felul in care arată. Am abonament și parchez civilizat in parcarea din Tineretului, dar românul vrea sa-si parcheze mașina în botul blocului. Toate îți put, nimic nu e bine! Al dracului e românul!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger