AcasăSOCIALAmbulanță implicată într-un accident în Ilfov: trei oameni răniți

Ambulanță implicată într-un accident în Ilfov: trei oameni răniți

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Un accident în care a fost implicată o autospecială a ambulanței, dar și alte două autovehicule a avut loc joi dimineață, 4 ianuarie, în zona localităţii ilfovene Brăneşti. Mai multe persoane au avut de suferit de pe urma acestui incident, fiind duse la spital.

Mai exact, trei persoane au fost rănite joi dimineaţă într-un accident rutier produs în zona localităţii Brăneşti, potrivit Agerpres. Au fost implicate trei autovehicule, printre care şi o autospecială SABIF, informează IPJ Ilfov.

Un medic și doi conducători auto, răniți

Potrivit aceleiași surse, accidentul a avut loc pe DN3, poliţia fiind sesizată în jurul orei 4,50.

Ca urmare a producerii evenimentului rutier, au fost rănite două persoane din autospecială – conducătorul autovehiculului şi un medic.

De asemenea, a fost rănit și conducătorul unui alt autovehicul implicat. Victimele au fost duse la spital, pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Șoferii, testați cu alcooltestul

În cazul de față, conducătorii celor trei autovehicule au fost testaţi cu aparatele alcooltest, rezultatele fiind negative.

Ar mai fi de precizat faptul că poliţiştii rutieri din Pantelimon fac cercetări pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat, joi dimineață, 4 ianuarie, că trei autovehicule au fost implicate într-un accident pe DN 3 Pantelimon – Fundulea, în zona localității Brănești, din județul Ilfov, și că trei persoane au fost rănite ușor în urma coliziunii.

„Traficul se desfășoară dirijat, prin parcarea unei stații de alimentare cu carburant”, a mai transmis sursa citată, cu precizarea că se estima reluarea circulației pe DN 3 după ora 07.00.

author avatar
Andrei Coman
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger