AcasăSOCIALAm întâlnit şi români nefericiţi că au mers în vacanţă în Grecia:...

Am întâlnit şi români nefericiţi că au mers în vacanţă în Grecia: „Pe plajă, o japcă totală!”

turisti Grecia

Grecia, destinaţia de vacanţă preferată de români, nu este lăudată chiar de toată lumea. Chiar dacă natura, peisajul şi apa mării merită efortul unei deplasări pe tărâm elen, serviciile lasă de dorit, conform unor conaţionali.

Este cazul unei românce care crede că Grecia este „mult prea apreciată” pentru ceea ce oferă în realitate, după cum a scris pe Facebook la finalul vacanței de 8 zile.

Preţuri exorbitante pe plajă

Din păcate, este mult prea apreciată pentru ce oferă… Am fost cazați la hotel … și am fost dezamăgiți de ce am găsit acolo. Hotelul catalogat că fiind de 3* nu era chiar de 3, zona destul de neîntreținută, multe buruieni, totul haotic.

Pe plajă, o japcă totală. Și acum să și explic: o umbrelă cu 2 șezlonguri era 10 € plus 20 € consumație obligatorie (am fost de acord că este rezonabil), însă dacă plecai ca orice om normal la prânz la masă și apoi să te odihnești erau date altora, fiind poftiți să ne așezăm pe altele când ne întorceam.

Am ajuns și pe celebra Marble Beach, nimic spectaculos. Am nimerit o zi cu valuri mari, nepotrivite pentru copilul din dotare, apă destul de tulbure.Apoi vine dezamăgirea în privința meselor: nimic nu venea neînsoțit de cartofi în diferite forme (cel mai des prăjiți). Am mâncat la cartofi de mi-a ajuns pentru tot anul.

Coșuri de gunoi nu am văzut amenajate, într-o singură zi am văzut o mașină de poliție, iar salvamari nu am văzut.În concluzie: nu cred că drumul până acolo a meritat efortul, poate ar trebui să ne gândim de 2 ori înainte să blamăm România de fiecare dată„, a povestit o turistă româncă.

Băutura s-a scumpit de la o oră la alta

Au intervenit şi alţi turişti români nemulţumiţi de experienţa din Grecia.

Anul acesta a fost a două vacanță pe insula, frumoasă și nu prea.

Am văzut-o aproape pe toată anul trecut, am fost și la Scala anul trecut, am băut 2 sticle de vin identic care la interval de o oră între ele s-a scumpit cu 10 €.

Jmecherie frate, deci anul acesta pe odihnă, o singură plajă, cu cercefuțul din dotare, cazarea o mizerie, anul trecut mâncăm la taverna Ploumis, aproape de cazare, mâncare ok, prețuri de insula dar ok, anul acesta, același loc, același patron, prețuri mai mari, mai puțin în farfurie.

Am fost și la o celebra tavernă în Limenaria, îmi scapă numele, acolo unde stă lumea la rând să intre la mese, mâncarea ok, nu zic nu, dar scump rău, cel puțin mie așa mi s-a părut, un platou cu peste pentru mine și 2 margarita și soțul mix grill și o bere, aproape 70 €.

Și o înghesuială de nedescris, abia aveau loc ospătarii să intre printre mese„, a relatat un alt turist român, pe forumuri.

author avatar
Andrei Ștefan