AcasăSOCIALAm întâlnit şi români nefericiţi că au mers în vacanţă în Grecia:...

Am întâlnit şi români nefericiţi că au mers în vacanţă în Grecia: „Pe plajă, o japcă totală!”

Grecia, destinaţia de vacanţă preferată de români, nu este lăudată chiar de toată lumea. Chiar dacă natura, peisajul şi apa mării merită efortul unei deplasări pe tărâm elen, serviciile lasă de dorit, conform unor conaţionali.

Este cazul unei românce care crede că Grecia este „mult prea apreciată” pentru ceea ce oferă în realitate, după cum a scris pe Facebook la finalul vacanței de 8 zile.

Preţuri exorbitante pe plajă

Din păcate, este mult prea apreciată pentru ce oferă… Am fost cazați la hotel … și am fost dezamăgiți de ce am găsit acolo. Hotelul catalogat că fiind de 3* nu era chiar de 3, zona destul de neîntreținută, multe buruieni, totul haotic.

Pe plajă, o japcă totală. Și acum să și explic: o umbrelă cu 2 șezlonguri era 10 € plus 20 € consumație obligatorie (am fost de acord că este rezonabil), însă dacă plecai ca orice om normal la prânz la masă și apoi să te odihnești erau date altora, fiind poftiți să ne așezăm pe altele când ne întorceam.

Am ajuns și pe celebra Marble Beach, nimic spectaculos. Am nimerit o zi cu valuri mari, nepotrivite pentru copilul din dotare, apă destul de tulbure.Apoi vine dezamăgirea în privința meselor: nimic nu venea neînsoțit de cartofi în diferite forme (cel mai des prăjiți). Am mâncat la cartofi de mi-a ajuns pentru tot anul.

Coșuri de gunoi nu am văzut amenajate, într-o singură zi am văzut o mașină de poliție, iar salvamari nu am văzut.În concluzie: nu cred că drumul până acolo a meritat efortul, poate ar trebui să ne gândim de 2 ori înainte să blamăm România de fiecare dată„, a povestit o turistă româncă.

Băutura s-a scumpit de la o oră la alta

Au intervenit şi alţi turişti români nemulţumiţi de experienţa din Grecia.

Anul acesta a fost a două vacanță pe insula, frumoasă și nu prea.

Am văzut-o aproape pe toată anul trecut, am fost și la Scala anul trecut, am băut 2 sticle de vin identic care la interval de o oră între ele s-a scumpit cu 10 €.

Jmecherie frate, deci anul acesta pe odihnă, o singură plajă, cu cercefuțul din dotare, cazarea o mizerie, anul trecut mâncăm la taverna Ploumis, aproape de cazare, mâncare ok, prețuri de insula dar ok, anul acesta, același loc, același patron, prețuri mai mari, mai puțin în farfurie.

Am fost și la o celebra tavernă în Limenaria, îmi scapă numele, acolo unde stă lumea la rând să intre la mese, mâncarea ok, nu zic nu, dar scump rău, cel puțin mie așa mi s-a părut, un platou cu peste pentru mine și 2 margarita și soțul mix grill și o bere, aproape 70 €.

Și o înghesuială de nedescris, abia aveau loc ospătarii să intre printre mese„, a relatat un alt turist român, pe forumuri.

3.812 afisari

16 COMENTARII

  • Bă, figură de stat eșuat sau colonie blestemată ! Dacă îți pute țara în care te-a fătat măicuța ta, DU-TE, ducea-te-ai bumben unde vezi cu ochii ! Vedea-te-aș picolo, pe plajele din Grecia sau Turcia !!!

  • Erai beat, bă, când ai scris tâmpeniile astea ?!? Sau, drogat fiind, te-au molestat „taicii” de pe muntele Athos și ai rămas cu resentimente față de biserică ?!? … figură de ATEU PROST IGNORANT !

 1. Depinde ce iti doresti
  Eu merg la greci pentru apa si soare
  Nu am inteles niciodata imbulzeala pe plaje “ renumite” si sa stai pe sezlong.
  Cu mancarea iesi foarte bine daca te orientezi unde mananci
  Eu sunt inebunit dupa taverne din satucuri frumoase si izolate,plaje pustii, neamenajate si linistite

 2. Reluam obsesiv aceleasinstiri si frustrarile unor pwrsoane care cred ca lor li se permite totul. Nu sunt fan Grecia insa am cutreierat-o cap coada si nu am avut experiente din astea negative. Am avut parte de multe aventuri dar niciodata nu am avut inpresia ca cineva vrea sa ma jecmaneasca.
  Mai schimbati si voi Thassosul ala ca poate s-au saturat si oamenii aia de voi!

 3. Are dreptate femeia…Ca unul care merge de peste 28 ani în Grecia, care cunoaște și iubește limba, istoria și cultura acestei țări, vă spun că s-a degradat totul foarte mult: ospitalitatea, răbdarea, calitatea, curățenia etc…

 4. Olimp….2023 iulie.Un pahar cu bere 🍺 pe plajă 11 lei .La sticlă 16-23 depinde de sortiment.O ciorbă de fasole 18 lei.Apa…nisipul….servirea…mai mult aștepți nota de plată decât servirea.Noroc că am avut allinclusive…2 persoane 7200. Pt.5 zile de relax.Am avut noroc și de manele non-stop.Frumos.Foarte frumos.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri