AcasăSOCIALAlexandru Arșinel, dus DE URGENȚĂ la spital!

Alexandru Arșinel, dus DE URGENȚĂ la spital!

Alexandru Arșinel, în grija medicilor. Actorul, internat de urgență (sursa foto: bzi.ro)

Vești îngrijorătoare pentru fanii actorului de comedie. S-a aflat că Alexandru Arșinel a ajuns din nou în atenția medicilor.

Și că familia actorului a decis ca Arșinel să fie internat într-o clinică privată, după ce starea acestuia de sănătate s-ar fi deteriorat.

Alexandru Arșinel ar fi fost internat de urgență, după ce timp de mai multe zile ar fi avut stări de oboseală. Rămâne de văzut dacă medicii sub supravegherea cărora se află actorul în vârstă de 82 de ani vor face precizări publice cu privire la starea artistului.

Actorul a ajuns la spital și în februarie

Nu e prima oară când Alexandru Arșinel, fostul director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București, a intrat, în acest an, în atenția medicilor. În februarie s-a aflat că actorul a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență din Capitală – VEZI DETALII AICI.

Mai mult, în aprilie anul trecut, atât actorul, cât și soția acestuia, au ajuns la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, după ce au fost depistați cu COVID-19. Alexandru Arșinel anunța atunci că a făcut o formă ușoară a bolii și că este vaccinat împotriva COVID – VEZI DETALII AICI.

În 2013, actorul a fost supus unui transplant renal.