AcasăSOCIALAlertă! Posibil caz de răpire în Brăila. Fetiță, filmată cum plânge în...

Alertă! Posibil caz de răpire în Brăila. Fetiță, filmată cum plânge în brațele unui bărbat – VIDEO

fetitaAlertă! Posibil caz de răpire în Brăila. Fetiță, filmată cum plânge în brațele unui bărbat - VIDEO

Poliția brăileană a intrat în alertă după ce pe rețelele de socializare a început să circule un filmuleț. În imagini se observă o fetiță ce plânge în brațele unui bărbat, care nu pare a-i fi rudă.

Posibilul caz de răpire în Brăila a fost semnalat duminică, într-un autobuz. Clipul publicat pe rețelele de socializare a creat un val uriaș de reacții în online. O copilă plânge și pare că vrea să scape din brațele unui bărbat.

„Fetita îi dădea palme bărbatului și îl împingea ca să scape din bratele lui. Când a urcat cu ea, fetita țipa după mama sa. Nu am apucat să filmez tot! Bărbatul părea foarte speriat. Nimeni din autobuz nu i-a atras atenția… Eu am filmat și am sunat la 112. La un moment dat, bărbatul a coborât din autobuz și cred ca a urcat în altul”, a declarat cetățeanu care a surprins imaginile, pentru site-ul deBrăila.

Val de reacții pe internet

În mediul online au apărut o serie de mesaje care vorbesc accentuat de un posibil caz de răpire.

„Bună seara, știu ca nu este grupul potrivit, dar poate sunt persoane din Brăila. Fetița a fost răpită în această seară. Vă rog share masiv! Mulțumesc frumos”, scrie o femeie. „Un copil plânge și se zbate în brațele unui bărbat de etnie romă, în autobuzul 17 ‼️ Martor: “Am sunat la 112!: “Fetița țipa ”Mami, mami” și îi dădea palme!”, anunță o altă persoană.

Polițiștii, în alertă

IPJ Brăila a demarat o amplă anchetă și anunță că efectuează verificări în acest caz, unul care pare extrem de suspect la prima vedere.

„Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, vă informăm că în această seară, în jurul orei 22.00, Poliţia brăileană a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila, ar fi fost un bărbat brunet care ţinea în braţe un minor care plângea şi încerca să se smulgă din braţele bărbatului. În prezent, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a anunţat IPJ Brăila.

author avatar
Andreea Vlad
468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger