AcasăSOCIALAlertă la un spital din țară! Incendiu la Secția de Psihiatrie! Zeci...

Alertă la un spital din țară! Incendiu la Secția de Psihiatrie! Zeci de pacienți evacuați- VIDEO

Alertă la un spital din țară! Incendiu la Secția de Psihiatrie! Zeci de pacienți evacuați- VIDEO (foto: captură video)

Cadrele medicale, dar și pompierii au intrat în alertă, miercuri, după ce s-a anunțat un incendiu la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean (SJ) Slatina.

Din primele informații, 37 de pacienți erau internați acolo, la momentul la care s-a dat alarma, toți fiind evacuați. ”Patru dintre ei au avut ceva intoxicări cu fum, dar au fost transportați la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean și sunt în afara oricărui pericol, la momentul acesta. Focul a fost localizat, nu avem victime”, din câte a precizat Dan Stana, managerul SJ Slatina, într-o intervenție telefonică în direct la Digi24.

Se ia în calcul varianta că un pacient ar fi provocat incendiul. Nu se cunosc mai multe detalii cu privire la acest aspect, fiind așteptate rezultate ale anchetei care se fac în acest caz, în vederea lămuririi tuturor condițiilor în care a izbucnit incendiul.

Din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, incendiul a generat fum la nivelul parterului clădirii în care se află secția respectivă.

Incidentul de miercuri amintește de situația înregistrată luna trecută, la Craiova, unde s-a produs un incendiu la Spitalul de Psihiatrie, după ce – din câte anunța la acel moment chiar primarul orașului, o pacientă ar fi dat foc unei saltele – DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan