AcasăSOCIALAlertă la Maramureș. O adolescentă a fost răpită în plină stradă. Poliția...

Alertă la Maramureș. O adolescentă a fost răpită în plină stradă. Poliția cere ajutorul populației

Inspectoratul de Poliție Județeană (IPJ) Maramureș a anunțat, duminică dimineață, că o fată de 17 ani a fost răpită în plină stradă.

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă seară, în apropierea unei benzinării locale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, răpirea s-a produs la ora 18,45, moment în care Adam Corina Andreea, din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. În momentul răpirii, adolescenta era însoţită de fratele ei în vârstă de 12 ani. Dispariţia acesteia a fost reclamată poliţiei de tatăl fetei.

Din cauza distanței prea mari între locul faptei și camera de supraveghere din zonă, răpirea nu a putut fi filmată.

Semnalmentele minorei răpite sunt: înălţime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creţ şi lung, ten deschis.

La momentul dispariţei era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălţată cu pantofi de culoare albă. Ca semne particulare are o aluniţă pe obrazul drept.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie, a mai menţionat reprezentantul IPJ Maramureş

author avatar
Eli Dan Davidescu