AcasăSOCIALAlertă într-un bloc din Craiova. Degajare mare de fum! S-au chemat urgent...

Alertă într-un bloc din Craiova. Degajare mare de fum! S-au chemat urgent pompierii – VIDEO

Alertă într-un bloc din Craiova. Degajare mare de fum! S-au chemat urgent pompierii - VIDEOAlertă într-un bloc din Craiova. Degajare mare de fum! S-au chemat urgent pompierii - VIDEO (sursa foto: gds.ro)

Incident, marți dimineață, într-un bloc cu 10 etaje din Craiova. Pompierii au intervenit cu mai multe mașini echipate cu apă și spumă, după ce au fost alertați despre producerea unui incendiu.

Au fost momente de spaimă pentru locatarii unui bloc din Craiova, oamenii grăbindu-se să iasă din locuințe.

După cum se poate vedea și din imaginile surprinse la fața locului și ajunse pe internet, a fost vorba despre o degajare semnificativă de fum, vizibilă de la o distanță destul de mare de imobilul respectiv.

Primele informații de la ISU

Din primele informații, nu sunt persoane care să fi avut de suferit de pe urma acestei situații. Problema pare să fi apărut în zona toboganului de gunoi al blocului. „Este degajare mare de fum din cauza arderii resturilor menajere pe ghena de gunoi a unui bloc cu 10 etaje. Până în acest moment nu sunt victime”, din câte a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă, citat de realitatea.net.

Pompierii vor stabili exact ce s-a întâmplat și cum de s-a produs acest incendiu.

Din păcate, în dimineața zilei de marți s-a aflat că a fost alertă de incendiu și la un spital din țară, pompierii din Timiș fiind, de această dată, cei care au fost chemați de urgență. DETALII AICI.

172 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu au venit niciodată pompierii de cîte ori, copii fiind, aprindeam gunoaiele. Acum vin să coboare mîța din copac. Poate-s mai sensibili azi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger