AcasăSOCIALAlertă! Incendiu puternic la o școală din țară - VIDEO

Alertă! Incendiu puternic la o școală din țară – VIDEO

Alertă! Incendiu puternic la o școală din țară - VIDEO (sursa foto: antena3.ro)

Pompierii vasluieni, dar și autoritățile locale au intrat în alertă, vineri dimineață, după ce s-a anunțat că un incendiu a izbucnit la școala din comuna Poienești.

Din primele informații, se pare că incidentul s-a produs până să ajungă copiii la unitatea de învățământ și nu sunt persoane afectate de acest episod nefericit.

Din câte a precizat un reprezentant al ISU Vaslui, într-o intervenție telefonică la Antena 3, alerta s-a dat în jurul orei 7.30, fiind semnalat un incendiu în zona centralei termice a școlii respective. Focul a cuprins acoperișul clădirii, iar pompierii ajunși la fața locului au făcut eforturi pentru stinge cât mai repede focul, pentru a limita pagubele. S-a intervenit cu mai multe autospeciale cu apă și spumă.

Încă nu se cunosc detalii cu privire la condițiile care au dus la producerea incendiului. Rămâne de văzut ce măsuri vor dispune autoritățile locale în privința felului în care vor face cursurile în perioada următoare elevii înscriși la școala din comuna Poienești, afectată de flăcări.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger