AcasăSOCIALUPDATE Alertă la un spital de copii din Iași, după ce au...

UPDATE Alertă la un spital de copii din Iași, după ce au fost semnalate degajări de fum/200 de persoane evacuate – VIDEO

A fost alertă, vineri dimineață, la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași.

UPDATE: S-au aflat noi detalii despre incidentul de la spitalul din Iași, care a pus în alertă pompierii. În primă fază s-a crezut că ar fi fost vorba despre un incendiu. Purtătorul de cuvânt al ISU Iași a venit cu precizări, din care reiese că nu a fost un incendiu.

„Nu a fost incendiu. Nu au fost victime. Au fost evacuate 200 de persoane. Cauza producerii incidentului este în curs de stabilire”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iaşi, potrivit news.ro.

Au apărut și primele precizări de la un oficial din conducerea unității spitalicești. „Nu există o flacără deschisă. Nu este în zona noastră de activitate. Nu au fost intoxicaţii. Pacienţii care aveau cazare în saloanele în apropiere au fost evacuaţi. Se spala funinginea. Se va stabili care este sursa acestui fum. Parterul, etajul 1 către etajul 4. Deci de undeva de jos a urcat. Noi funcţionam în parametri maximi. Zece minute a durat totul. S-a ventilat şi s-a degajat fumul. Există o comunicare de jos în sus care a dus această funingine către partea medicală”, a declarat Alina Belu, managerul Spitalului Sf. Maria din Iaşi, potrivit bzi.ro.


Pompierii au intrat în alertă și intervin la Iași. Totul, după ce s-a aflat că s-ar fi produs un incendiu la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași.

Din primele date, pompierii se îndreaptă spre spitalul ieșean cu mai multe autospeciale.

Potrivit ISU Iași, au fost semnalate degajări de fum la etajul 1 a unității sanitare, anunță Antena3.

Știre în curs de actualizare!