AcasăSOCIALAlertă în sistem, refugiații ucraineni nu mai pleacă din România!

Alertă în sistem, refugiații ucraineni nu mai pleacă din România!

Refugiații de la tv. Celor cu mașini de lux, cazați la 5 stele, nu le place publicitatea

S-a dat alerta în sistem după ce numeroase informații provenite de la mai multe surse confirmă bănuiala încolțită în primele zile ale războiului – refugiații ucraineni nu mai pleacă din România! Inițial, era vorba ca țara noastră să fie doar un hub de tranzit spre Occidentul înfloritor, dar, ce să vezi, vecinii din nord nu sunt ca noi, căpșunari, sparangheliști pe care să-i dirijeze Iohannis spre Germania.

Stupoare, însă, se pare că toate calculele românilor au fost greșite! Refugiații nu doar că nu se grăbesc să pornească spre Vest, dar foarte mulți au descoperit și ce țară frumoasă avem și acum zic că n-au de ce să mai meargă în altă parte.

Refugiați în X5, cazați la 5 stele

Cel puțin la nivelul Capitalei, refugiații veniți din Ucraina nu seamănă deloc cu ce vedeau bucureștenii la televizor când știrile din anii trecuți vorbeau despre drama imigranților sirieni, de exemplu. Și ei au fugit tot de război, dar au făcut-o desculți, ducându-și în saci de rafie întreaga avuție.

Realitatea de acum, cea de lângă noi, e alta. Refugiații ucraineni au venit în România cu X5-uri și Q7-uri și s-au cazat la hoteluri de 5 stele. O astfel de persoană, protagonistă a unui moment viralizat pe social media, a povestit cât de impresionată a fost de gestul unui bătrân care, la o benzinărie, i-a oferit 200 de lei, să aibe „de-o pâine” pe aceste meleaguri. Apoi, bătrânul s-a urcat în Loganul său, iar doamna, în X5-ul care a dus-o la cel mai luxos stabiliment din România, în buricul Capitalei, acolo unde era cazată de câteva zile.

De altfel, în weekend cel puțin centrul Capitalei este înțesat de mașini luxoase cu numere de Ucraina, la parcarea de la Athenee Palace cu greu găsești vreun loc liber. Iar în restaurantele din zonă se aude limba ucraineană la aproape toate mesele.

Multe dintre însoțitoarele milionarilor ucraineni care s-au refugiat în România își fac planuri de viitor pe aceste meleaguri. Unele chiar se interesează de animale de companie, caută câini de rasă, pisici, altele vor bone și educatoare private pentru copii.

Cum spuneam, România este o țară și frumoasă, și accesibilă, din acest punct de vedere, mult mai ieftină decât Italia sau Franța. Iar ucrainenii ajunși pe la noi, mulți dintre ei tineri, au plătit bani grei să treacă vama și să fugă din țară, acolo unde Zelenski a impus legea marțială.

Polonia, România, Slovacia, Moldova și Ungaria sunt țările spre care au fugit ucrainenii, cam patru milioane de oameni în total. Au fost primiți, pentru început, în centre de îngrijire, li s-a oferit hrană și îngrijire medicală. În România, autoritățile de la București le asigură copiilor posibilitatea de a urma cursuri în grădinițe, școli, licee, având aceleași drepturi ca elevii români.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
3.318 afisari

17 COMENTARII

  1. Sa stea la moldovenii creștini și jurnalisti care s-au îmbulzit să-i primească cu bunătăți la care alți români n-au acces

    • ”Refugiații ucraineni au venit în România cu X5-uri și Q7-uri și s-au cazat la hoteluri de 5 stele. ” Aia sunt raketi ucrainieni. Se vor bate ptr suprematie cu , clanurile interlope. Sa vezi cand se vor impusca in plina strada.

  2. SI UITE ASA IN 2024 MAI AVEM O MINORITATE NATIONALA MAI MULTA DECAT CEA MAGHIARA…NU ATI VRUT SA VA CORCITI CU ARABII, ACUM POATE VA PLAC UCRAINIENCELE…MAMA UCRAINIANCA, TATA ROMAN SI IVAN VA FI MOLDOVAN…
    PE TERMEN SCURT VA OCUPATI CU MINCIUNILE OCCIDENTULUI, PE TERMEN LUNG ROMANIMEA SE DILUEAZA…OCUPATI CU TELEVIZORUL NICI NU O SA OBSERVATI CAND VA FUGE TARA DE SUB PICIOARE…

  3. Asta se intampla intr-o tara de cretini prostita si imbecilizata de televiziuni.Bosorogul ala pe care il plangeti cu foc ca a dat 200 de lei are pensia mai mare ca a unui inginer din fabrica .Lasati ipocrizia,curve bosoroage,nu mai au tinerii loc de voi in magazine,pe sosele ,peste tot.Pentru privilegiile voastre de nesimtiti PSD-ul,ca el conduce tara de fapt,a ingropat doua generatii de tineri.

  4. Ce daca stau si beau si umbla cu masini luxoase. Macar astia platesc, ca nu cred ca dupa ce beau un don Peringnon, scot pasaportul si o intind. Astia sa stea cat mai mult, aia amaratii care stau la mila noastra aia, vai mama lor, trebuie compatimiti si eventual ajutati sa – si gaseasca locuri de munca, sa ajute si ei cu ceva. Ma deranjaza mai mult gheolbanii nostri care umbla cu la fel de luxoase masini, dar inafara de tot felul de afaceri dubioase din care castiga doar ei, altceva nu fac.

    • Căutați pe youtube clipul Sarmalele Reci Țara te vrea prost și vizionați-l. Poate observați un tipar?!?

  5. stim din prima secunda:
    -ROMANIA ESTE TINTA!
    deznatzionalizare,metisare,
    acum cu „ucrainieni”.
    (ca sa spunem asa:
    exista „albastru de Voronet”)

    • Păi dacă românii nu s-au înghesuit la „vaccinare”. Cumva trebuie „diluat” ADN-ul, nu?!? Că „unora” le stau în gît națiunile (de obicei, „aceia” zic că sînt/au fost persecutați{asta le dă dreptul să desființeze națiunile?!?}. De aceea este interzis să vorbești de ei. Da’, românii au mai avut în trecut tangențe cu „ei”. În special în perioada interbelică. Prin… Cămășile Verzi 😉😉😉).

    • Românii Nu Vor să își dilueze sîngele. În ciuda faptului că sîntem un stat multinațional ( români, țigani, maghiari, tătari, ruși, ucrainieni, germani, etc). De 2000 de ani e așa. Numai „unii” tot încearcă, tot încearcă. Asta este. Dacă „pricep” mai greu 😂😂😂. Să încerce în continuare.

  6. Bai Ciukalaule, acum ramai cu toti tzukalarii si cu toti racketii ukro-na-zi pe cap !! Sa te speli pe cap cu ei, bai obezule frustrat de lka minsterul mARN-ului !! Ha ha ha 🙂 Bai Chitac, bai fanfaronule idiot de imbecil, inca nu ai scos TAB-ul pe faleza ? Vezi ca de te uiti urat la salbaticii aia de ukro-na-zi, aia iti dau cu ceva grenade sub kurkubeul tau, bai ipocritule de dobitoque !! Ha ha ha 🙂

  7. Despre refugiați di Siria tara noastră, n, a avut o prea mare generozitate, pt ca erau bombardati de stăpâni americani, acum este altceva refugiați ucrainieni sunt fugăriți de Ivan, dușmanul americanilor, iar noi executam ce ni se trasează, de Werner mai știe cineva ceva, mai are el vre, o treaba cu România și cetățean român?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger