AcasăSOCIALAlertă în rândul salvatorilor: accident cu cinci răniți! O mașină s-a răsturnat

Alertă în rândul salvatorilor: accident cu cinci răniți! O mașină s-a răsturnat

(sursa foto: giurgiuveanul.ro)

Mai multe echipaje ale salvatorilor au intervenit de urgență, joi dimineață, pentru a le acorda ajutor persoanelor care au avut de suferit de pe urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

Accidentul a avut loc la kilometrul 41 al autostrăzii A1, în județul Giurgiu, pe sensul de mers către Pitești, potrivit news.ro. Unul dintre autoturisme a părăsit carosabilul, salvatorii care au ajuns în zonă găsindu-l răsturnat în pădurea de lângă drum.

Cinci oameni au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe pentru a fi duși la spital. Toate cele cinci persoane care au avut de suferit de pe urma acestui accident se aflau în același autoturism, cel care s-a răsturnat, din câte s-a aflat din direcția ISU Giurgiu. E vorba despre trei femei și doi bărbați.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje – atât medicale, cât și de la pompieri. Momentan nu se cunosc exact cauzele care au dus la producerea nefericitului eveniment rutier.

A fost accident și pe DN 66 Târgu Jiu – Petroșani

Din păcate, nu a fost singurul accident de circulație ce a avut loc în dimineața acestei zile. Conform datelor anunțate de către reprezentanții Centrului Infotrafic, doi oameni au fost răniți în urma unui incident rutier ce a avut loc pe DN 66 Târgu Jiu – Petroșani (Defileul Jiului), la kilometrul 122+100.

În acest accident au fost implicate un autoturism și un autocamion. În urma impactului, circulația rutieră în zonă a fost afectată temporar.