AcasăSOCIALAlertă în Râmnicu Vâlcea! O mașină a explodat. Trei oameni în grija...

Alertă în Râmnicu Vâlcea! O mașină a explodat. Trei oameni în grija medicilor/ Imagini de la fața locului- VIDEO

Alertă în Râmnicu Vâlcea! O mașină a explodat. Trei oameni în grija medicilor - VIDEO (sursa foto: captură video)

A fost alertă în Râmnicu Vâlcea, ca urmare a unui incident ce a avut loc în apropierea unor blocuri. Din primele informații, a fost vorba despre o explozie și, din câte se poate vedea din imaginile surprinse la fața locului, și de un incendiu. Trei oameni au ajuns în grija cadrelor medicale, fiind transportate la spital. 

Nefericitul episod ale cărui cauze urmează să fie stabilite de către specialiști a pus în alertă salvatorii de la ISU Vâlcea, care au intervenit de urgență, în dimineața zilei de miercuri, 13 iulie, în zona unde s-a produs o explozie la un autovehicul.

Incendiul – care a afectat două autoturisme – a fost lichidat, din câte a precizat Dan Pascaru, de la ISU Vâlcea, într-o intervenție telefonică în direct la Antena 3. De asemenea, oficialul ISU a precizat că trei autoturisme au fost afectate de suflul exploziei.

Un om cu atac de panică, o persoană a suferit arsuri

Pascaru a anunțat că sunt trei victime – una care a suferit un atac de panică, o altă persoană care a suferit arsuri pe spate și o alta care a suferit un traumatism de membru superior.

La fața locului s-au deplasat șapte autospeciale și 27 de salvatori. Din imaginile surprinse la fața locului se poate vedea că dubița a fost practic distrusă în urma acestui incident.

Cauzele care au dus la producerea exploziei urmează să fie stabilite în cadrul unor cercetări. Din primele informații venite de la oficialul ISU Vâlcea, s-a stabilit că în mașina în care s-a produs deflagrația se aflau un aparat de sudură și două butelii, una dintre acestea de oxigen.

Vă amintim că în urmă cu doar câteva săptămâni, mai exact pe 24 iunie, un om a murit, iar altul a fost rănit, ca urmare a unei explozii ce a afectat un autoturism aflat în apropierea unei benzinării din sectorul 6 al Capitalei.