AcasăSOCIALUPDATE Alertă în Capitală! Explozie într-o mașină aflată lângă o benzinărie. Un...

UPDATE Alertă în Capitală! Explozie într-o mașină aflată lângă o benzinărie. Un om a murit- VIDEO

Alertă în Capitală! Explozie la o mașină aflată lângă o benzinărie - VIDEO (foto: captură video Romania TV)

Salvatorii au intrat în alertă, joi după-amiază, după ce au fost anunțați despre producerea unui incident, pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Cadre medicale și pompieri deopotrivă s-au îndreptat către locul unde a avut loc explozia.

UPDATE 2: Din păcate, s-a aflat că persoana găsită în stare gravă a murit.

Potrivit ISU București-Ilfov, este vorba despre tânărul care a fost în stare de inconștiență și care, din păcate, a decedat. Cel de-al doilea tânăr a fost transportat la Spitalul Universitar, în stare stabilă.

UPDATE: S-au aflat mai multe informații cu privire la deflagrația ce a avut loc în cartierul Drumul Taberei. ”O explozie s-a produs la o butelie aflată într-un autoturism care staționa pe str. Brașov. În interior se aflau doi tineri cu vârste aproximativă de 26 și 27 ani. În acest moment, unul dintre cei doi este în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator”, a transmis ISU Bucureşti, conform romaniatv.net.

Perimetrul unde se află mașina a fost izolat. Autoturismul a fost afectat în urma deflagrației. Geamurile autovehiculului s-au spart.


Din primele informații, s-ar fi produs o explozie la o mașină aflată lângă o benzinărie, conform Digi24. O persoană ar fi fost grav rănită, salvatorii intervenind pentru a aplica manevre de resuscitare, potrivit aceleiași surse. Și o altă persoană se pare că a avut de suferit de pe urma acestui incident, dar aceasta este conștientă.

Nu sunt foarte multe detalii, deocamdată, despre acest caz. Se mai știe că deflagrația nu a fost urmată de un incendiu, situație care ar fi fost cu potențial de risc, mai ales că autovehiculul se afla în apropierea unei stații de alimentare cu carburanți.

Din păcate, incidentul din Capitală amintește de cazul de la Arad, soldat cu decesul unui om de afaceri.